Álmaim között szerepelt mindig is, hogy embereket szépítsek meg

Álmaim között szerepelt mindig is, hogy embereket szépítsek meg

Interjú alanyunk Walter Magdolna, a Royal Beauty Esztétika & Szépségszalon tulajdonosa

Először is köszönjük szépen, hogy elfogadtad a felkérésünket és megmutathatjuk az olvasóknak a kozmetikai szépségszalonodat, ami mára már egy igen keresett helyszíne lett a szépülni vágyók körében Gödöllőn és vonzáskörzetében is.

De ne szaladjunk annyira előre.

Milyen szépségipari szolgáltatást nyújt a Royal kozmetikai szépségszalon a vendégeinek Gödöllőn?

Milyen szépségipari szolgáltatást nyújt a Royal kozmetikai szépségszalon a vendégeinek Gödöllőn?


Walter Magdolna: Igyekszünk itt a Royal Beauty szalonban teljes körű szépségápolási szolgáltatásokat nyújtani a leendő és törzsvendégeinknek egyaránt.

Arra törekszem, hogy folyamatos technikai és technológiai fejlesztésekkel, a legmodernebb kozmetikai és szépségápolási eszközökkel/termékekkel válaszoljunk a mai kor és az ügyfeleink igényeire.

Néhány kozmetikai és szépségápolási szolgáltatásom:

Miért pont ezt a hivatást választottad és hogyan kerültél a szépségiparba?


Igazából már gyermekkori álmom volt, hogy embereket megszépíthessek.

Szépségápolással szerettem volna foglalkozni, amiben a hosszú évek alatt megszerzett kereskedelmi tudásom, korábbi tapasztalataim és a vállalkozói habitusom is segített, így tudtam megvalósítani az álmomat, a ROYAL BEAUTY szépségszalonomat férjem segítségével.

A Royal Beauty szépségszalont itt Gödöllőn pár évvel ezelőtt azért hoztam létre, hogy a különböző szépségipari szolgáltatásokat egy csokorba gyűjtve a lehető legmagasabb színvonalon, egy minden igényt kielégítő helyszínen járuljak hozzá vendégeim megszépüléséhez.

Voltak kezdeti nehézségek, amikor kialakítottad a szalont az új helyen?

Voltak kezdeti nehézségek, amikor kialakítottad a szalont az új helyen?


Bizony voltak kezdeti nehézségek, mert én nem egy meglévő szépségszalon üzemeltetését vettem át, hanem szó szerint a nulláról kellett elkezdenem mindent.

Nagyon jó ezt hallani, hogy a jelenlegi nehéz gazdasági helyzet ellenére is rohamosan fejlődik a Gödöllőn található kozmetikai szépségszalon.

Mik a további tervek?


Fent vagyunk az Instagramon és Facebook-on is és számos online felületeken, amiknek a számát napról napra növelni szeretném.

A kozmetikai gépparkomat pedig folyamatosan fejlesztem. A Royal Beauty kozmetika-szépségszalon mellett természetesen helyt kell állnom a hétköznapokban is.

További bővítés is a jövő terveimben szerepel hiszen a szépségipari szakmában elengedhetetlen a szolgáltatások körének vagy akár a meglévő kapacitásomnak növelése.

A vonzerő terén óriási a konkurencia. A plakátokról legtöbbször tökéletes alakú, fénylőn sima bőrű, photoshoppal szerkesztett nők mosolyognak ránk.

Nem kell velük felvenni a versenyt, de a lehető legszebbnek lenni kötelességünk.

Amennyiben Te is szeretnél ellátogatni a Royal Beauty szépségszalonba ami a 2100 Gödöllő, Dózsa György út 18. szám alatt található, akkor jelentkezz be az alábbi linkre kattintva: https://n772270.alteg.io/company:725616/idx:0/master?o=m-1

Vagy keresd fel a Royal Beauty kozmetika weboldalát: https://royalbeautygodollo.hu/kapcsolat/

One Comment on “Álmaim között szerepelt mindig is, hogy embereket szépítsek meg”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük