Kavitációs kezelés Budán! Szépségszalon ami más mint a többi!

Kavitációs kezelés Budán! Szépségszalon ami más mint a többi

A Glamour Body szépségszalon tulajdonosát, Makai-Vörös Tündét kérdeztük a kavitációs eljárással kapcsolatban.

A modern kor sok ember számára hozott egyben nehézséget is, hiszen nehéz megtalálni az egyensúlyt a mozgalmas időbeosztás és az egészségtelen étkezési szokások között.

Minden eddiginél nehezebb egészségesebb életmódot élni napjaink rohanó világában.

A technológia fejlődésével ma már számos, kevésbé stresszes módszer is rendelkezésünkre áll, mellyel súlycsökkenést érhetünk el.

Mi lenne, ha csökkenteni tudnád a testeden a  zsírpárnákat anélkül, hogy fel kellene emelned az ujjadat?

Az egyik ilyen módszer az ultrahangos kavitációs gép használata.

Ez egy olyan innovatív eljárás, melynek során  mikroszkópikus töréseket hoznak létre a sejtekben, ezáltal lebontva a testünkben a felesleges lerakódásokat.

A zsír elleni kavitáció egy rendkívül hatékony eljárás, amely testünk számos területén alkalmazható.

A kavitációs kezelés nem invazív módja a súlycsökkentésnek. Ultrahangos hullámokat és hőt használ, melyek együttesen hatnak a bőr alatti rétegben található zsírsejtekre, anélkül, hogy kellemetlenséget okoznának.

A kezelés messze nem összehasonlítható például a zsírleszívással, illetve annak további kellemetlenségeivel , a fájdalommal és a gyógyulási idővel.

A kezelés messze nem összehasonlítható például a zsírleszívással, illetve annak további kellemetlenségeivel , a fájdalommal és a gyógyulási idővel.

Soha nem késő megoldást találni azokra a bőrhibákra, amelyek zavarnak téged. A test-kontúrozási kezelés biztonságosabb, mint a rendelkezésre álló számos műtéti fogyókúrás kezelés.

Mi is történik pontosan testünkben a kezelés során?

Az ultrahangos rezgések által alacsony nyomás alá kerülnek a megcélzott zsíros területek.

Az eljárás segít a zsír folyadékká történő átalakításában, majd a test a vizelettel megszabadul a folyékony formától.

A kavitációs gép alacsony frekvenciájú ultrahangos hullámok és rádiófrekvenciák használatával segíti elő a test tonizálását.

A bőr alatt áthaladó hullámok buborékokat képeznek a zsír körül, a buborékok szétrobbannak és lebontják a zsírlerakódásokat.

A zsírlerakódások lebomlanak majd szabad zsírsavakká és glicerinné változnak. A máj által felszívott szabad zsírsavak hulladékként ürülnek ki a szervezetünkből, míg a glicerint a szervezet újra fel tudja használni.

A Glamour Body szépségszalon kezelési eljárása során fontosnak tartja, hogy az egyén igényeinek megfelelően testreszabott legyen és figyelembe kell venni azt is, hogy a Vendég testén különböző területei eltérő kezelési időt vegyenek igénybe.

Már néhány kezelés után is láthatóak az eredmények, másoknál pedig ez hosszabb időt vehet igénybe. 

A kezelés igénybe vehető háton, mellkason, arcon, a comb területein csípőn, hason, felkaron is.   Leggyakrabban 6-12 héten belül fantasztikus lehet a látható eredmény.

A professzionális ultrahangos kavitációs gép a legjobb eredményt nyújtja a lokalizált zsírtartalmú testrészeken.

Ilyen a felkar, a csípő, a comb és a has olyan területe, ahol a lokalizált zsír hajlamos felhalmozódni.

Kerülni kell azonban a test csontos részein, például a nyakon és a fejen végzett bármilyen kezelést.

Milyen eredményeket érhetünk el a kezelés során? Mire kell számítanunk a kezelés alatt?

 • Csökkenti a narancsbőrt, a zsírt és a striákat

A kavitációs gép használatának egyik legnagyszerűbb eredménye, hogy a kezelés segít megszabadulni a narancsbőrtől és a striáktól, a zsír csökkentése mellett. A folyamat segít a test kontúrozásának javításában is.

Minden kavitációs kezelés után a zsírlerakódások csökkennek és testhulladékként szekretálódnak.

Az ultrahanghullámok segítenek stimulálni a kollagént és a szövetek regenerálódását, és ez segít csökkenteni a striákat és a narancsbőrt.

 • A kezelés fájdalommentes

A kezelés alatt úgy fogod érezni magadat, mintha masszázst kapna. Ha érzékeny bőröd van, bizsergető érzést tapasztalhatsz a kezelés alatt. Az eljárás fájdalommentes és ártalmatlan.

A környező szervek, sejtek és szövetek nem érintettek, és a kezelés után azonnal folytathatod a napi rutinodat.

 • Nem sebészeti és nem invazív kezelési folyamat

Nincs szükség érzéstelenítésre vagy műtétre, és ez nem invazív kezelési folyamattá teszi. A gyógyulási idő kevesebb, mivel az eljárás nem műtéti.

 • Minden bőrtípusra alkalmas

A kavitációs gép különböző bőrtípusokon használható, és használata a bőr színétől és textúrájától függetlenül biztonságos.

Fontos! A kezelés nem alkalmazható, ha bármilyen bőrgyulladás vagy sérülés található a kezelendő területen.

Annak ellenére, hogy a zsírvesztési eljárás teljesen biztonságos, egyesek tapasztalhatnak átmeneti mellékhatásokat.

 • Bőrérzékenység

A kavitációs gép használata előtt  gélt viszünk fel a kezelt felületre. A gél segít megvédeni a bőrréteget az ultrahanghullámoktól. A kezelést követően egyesek bőrérzékenységet tapasztalhatnak.

A duzzanat vagy az viszketés gyakori, és ez a tünet néhány napon belül elmúlik.

 • Bőrpír vagy véraláfutás

A kavitációs kezelés után gyakori aa bőrpír vagy a véraláfutás az első néhány órában.

Az élénkvörös foltok intenzitása az egyén bőrtípusától függően változik, és végül néhány nap múlva szintén elmúlik.

Ha a véraláfutás vagy a bőrpír egy hét múlva is fennáll, vagy bármilyen egyéb más tünetet tapasztalsz, fordulj orvoshoz.

 • Dudorok és csomók

Amikor a zsírsejtek egyenetlenül bomlanak le, dudorokat és csomókat lehet észre venni a bőrfelületen. Ezért szükséges lesz utólagos kezelésekre, hogy a zsírsejtek teljesen lebomoljanak és eltűnjenek a  dudorok és a csomók.

 • Szédülés vagy fejfájás

A szédülés vagy fejfájás gyakori tünetek, amelyeket a kezelések után tapasztalhatsz. Nagyon fontos, hogy hidratáltak legyünk, így a toxinok is gyorsabban ki tudnak ürülni a szervezetünkből.

A kavitációs gép kezeléséből származó eredmények állandóak és nem ideiglenesek. Ne felejts el egészséges étrendet fogyasztani, és rendszeres testmozgást folytatni, hogy tónusos és jó állapotban maradjon.

Biztonsági megfontolások kavitációs kezelés során! Ezekre figyeljünk oda!

Biztonsági megfontolások kavitációs kezelés során! Ezekre figyeljünk oda!

Mielőtt kavitációs kezelést veszünk igénybe testünk formázásához, gondoskodnunk kell arról is, hogy egészségesek legyünk és étrendünk kiegyensúlyozott legyen.

Kiemelten fontos a  napi vízfogyasztás, amit legalább nyolc pohár víz elfogyasztására kell növelni, hogy hidratált maradjon testünk.

Ha megfelelő mennyiségű folyadék van a szervezetben, az segít könnyen kiöblíteni a lebontott zsírlerakódásokat. Kerüld az alkoholt, mivel ez korlátozza a máj működését, ami befolyásolja a méreganyagok kivonását a szervezetből.

A legjobb ilyenkor elkerülni a napozást, barnulást, mivel ez befolyásolja a bőr érzékenységét. Bőrünk meglehetősen érzékeny lehet egy jó napozás vagy szolárium után és ez befolyásolhatja a kezelési folyamatot.

A kavitációs kezelés után is gondoskodni kell arról, hogy minden nap megigyuk az ajánlott mennyiségű vizet.

Bármilyen egészségügyi probléma esetén a legjobb, ha konzultálunk az orvosunkkal, mielőtt folytatnánk  a kavitációs kezelést.

Néhány személynek nem szabad igénybe venni a kavitációs kezelést, ezek a következők:

 • Terhes és szoptató nők.
 • Kiskorúak,
 • Bőrrákban és más jelentős betegségekben (szívbetegségek, cukorbetegek, magas vérnyomás és epilepszia) szenvedők és folyamatos kezelés alatt állók,
 • Minden bőrallergiában, bőrfertőzésben és fényérzékeny bőrben szenvedő személynek kerülnie kell az eljárást,
 • Sebészeti hegekkel és fém implantátumokkal rendelkező személyek,
 • Menstruáló nők.

Összefoglalás

A kavitációs kezelés az egyik legjobb választás azoknak az egészséges embereknek, akik zsírt szeretnének veszíteni és testük kontúrján javítani. 

A kezelési folyamat segít megszabadulni a makacs zsírtól a hasi régiótól, a deréktól, a felkartól, a lábaktól és a comboktól.

Szerezz egy szép tónusú testet néhány kezelésen belül, és kezdj el jól kinézni és jól érezni magad a saját bőrödben.

Amennyiben egy olyan szépségszalont keresel, ahol sorban állás nélkül és fürkésző szemek tekintetétől mentesen, csak rád figyelnek és vágysz egy professzionális testkezelésre, keresd a Glamour Body szépségszalont. +36 20 289 1333

https://glamourbody.hu/

One Comment on “Kavitációs kezelés Budán! Szépségszalon ami más mint a többi!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük