Pajzsmirigy alulműködés: ez is felelős lehet az elhízásért

Értetlenül áll afelett, hogy miért képtelen megszabadulni felesleges kilóitól, amik nagyon zavarják?

Ne csak arra gondoljon, hogy ez a lustaság és a nem megfelelő étrend következménye.

Amennyiben ez nem áll fenn, egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozik, valamint tesz azért, hogy ne legyen rajta súlyfelesleg, akkor komolyabb okok után kell kutatni.

Számos rejtett betegség állhat a háttérben, amely felelős lehet az elhízásért, és megnehezítheti a fogyást. Ilyen betegség a pajzsmirigy alulműködés is.

Bemutatjuk ennek a tüneteit, hogy miről is ismerhető fel.

Vizsgáltassa ki magát a Natur-med Health & Beauty-nál hormontanácsadó szakember segítségével! Kapjon választ régóta fennálló kérdéseire.

Számos tünete lehet, amik azt jelzik, hogy valami nincsen rendben a pajzsmiriggyel. Ebből az egyik fő tünet lehet a hízás is, ami szintén gyakran bekövetkezik a betegségben szenvedőknél.

Az is jelzés lehet, hogy ezt a súlyfelesleget nem is egyszerű leadni azoknak, akik pajzsmirigy alulműködéssel küzdenek.

Azonban ne gondoljunk rögtön erre, ha semmi más tünet nem áll rendelkezésre! Lássuk, hogy még milyen főbb tünetekkel jelezheti testünk a pajzsmirigy alulműködést.

Ne hunyjunk szemet ezek felett, figyeljünk testünk segélykiáltásaira!

Az egyik fő tünet a bőr és a haj kiszáradása, a haj kihullása. Ha ezt észrevesszük az egy egyértelmű jel a szervezettől, hogy valami nem működik megfelelően. A bőrünk és a hajunk mindig sokat elárul aktuális egészségügyi állapotunkról.

Sokszor görcsöl a lába, esetleg izomfájdalmai vannak?

A pajzsmirigy alulműködésben szenvedőknél nagyon gyakori az izomgörcs és az izomfájdalom, valamint az állandó fáradtság is, amelyhez akár folytonos lehangoltság és depresszió is társulhat.

Ebben az esetben a libidó is alacsonyabb az átlagosnál, hölgyeknél a menstruáció is rendszertelen és erős lehet.

A meddőség kockázata is megnő a kezeletlen pajzsmirigy betegség miatt. Ha mindezek mellett még a pulzusszáma is általában alacsony, akkor gyanakodhat erre a betegségre.

Amennyiben duzzanatot vél felfedezni a nyakán, az egy egyértelmű jele lehet ennek a betegségnek. Ha ezt felfedezi, mindenképpen vizsgáltassa ki magát!

Semmi esetre se essen kétségbe, ha úgy gondolja, pajzsmirigy alulműködése van! Szerencsére ez a betegség könnyen kezelhető a megfelelő segítséggel.

Ehhez azonban be kell bizonyítani, hogy tényleg erről van szó, hogy megkaphassa az Ön számára megfelelő kezelést, gyógyszereket.

Forduljon Ön is a Natur-med Health központhoz, ahol hormontanácsadó segítségével kezelheti a pajzsmirigy problémáját! Tüneti kezelés helyett mindig az okokat kell feltárni.

Amennyiben kiderül, hogy valóban pajzsmirigy alulműködéssel küzd, akkor itt meg fogja találni az ehhez szükséges gyógymódot, és ezt követően a fogyás is sokkal egyszerűbb lesz majd.

A Natur-med Health segít megtalálni az egészségügyi problémákat, a hormonális gondokat, az ételérzékenységeket, vagy az intoleranciákat!

Emellett a fogyáshoz vezető úton is mi vezetjük Önt: korszerű módszereinknek hála a fogyás immár sokkal egyszerűbb lesz, mint gondolná! Számos kezeléssel várja Önt a Natur-med Health Budapesten és Szigetszentmiklóson.

Már több száz elégedett páciens fogyott nálunk! A páciensek sikersztorikról számolnak be: itt tényleg elérhető a sikeres és tartós fogyás!

Nem csak magát az elhízást kezeljük, ha ez tünetként van jelen: feltárjuk az okokat, mindent megvizsgálunk az egészsége érdekében!

Így az Ön élete is jobbá válhat, megszűnhetnek kellemetlen tünetei és mind e mellett még a régóta vágyott alakját is könnyedén érheti el Budapesten és Szigetszentmiklóson, a Natur-med Health rendelőben.

Már több száz elégedett páciens fogyott nálunk! A páciensek sikersztorikról számolnak be: itt tényleg elérhető a sikeres és tartós fogyás!

One Comment on “Pajzsmirigy alulműködés: ez is felelős lehet az elhízásért”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük