Wiener testtekercselés, a karcsúság megvalósítója az Individual Beauty szalonban

Rengetegen vágynak karcsúbb, formásabb testalkatra, szeretnék, hogy kevesebb zsír legyen a hasukon, fenekükön, combjaikon.

Többféleképpen is el lehet érni a álomsúlyt: fogyókúrával, sporttal és bizonyos ételek vagy alapanyagok megvonásával.

Ez egy igen hosszadalmas és nehéz küzdelem lehet, a kilók könnyen visszajöhetnek, folytonos éhségérzet állhat fenn.

Azonban nem ez az egyetlen út: januártól az Individual Beauty kozmetikai szalonban Fegyverneken több testkezelés is elérhetővé válik, melyek segítenek a fogyásban és az alakformálásban.

Ezek közül egy a régóta töretlen népszerűségnek örvendő Wiener aromaterápiás testtekercselés, melynek előnyeit és jótékony hatásait olvashatod el ebben a cikkben.

Egyik óriási előnye ennek a fáslizó kezelésnek, hogy egy időben több terület is kezelhető vele, akár az egész test is egyszerre: combok, has, fenék, felkar.

Wiener testtekercselés, a karcsúság megvalósítója az Individual Beauty szalonban

Ez egy nagyon hatékony, gyors és egyben természetes módja annak, hogy lefaragjuk a felesleges centiket testünk különböző részeiről.

Ezzel a módszerrel csak onnan fogyunk, ahonnan valójában szeretnénk!

Sokszor ütköznek a fogyni vágyók abba a kellemetlen problémába, hogy nem onnan olvad le róluk a zsír, ahonnan szeretnék.

A Wiener testtekercseléssel és az Individual Beauty szalonnal azonban ez nem fog előfordulni!

A Wiener testtekercselés azonban nem csak alakformálásra képes.

Nem csak a karcsúsodni vágyók járnak jól vele!

Ezen kívül remekül használható narancsbőr és striák eltüntetésére, és nyúlási vagy terhességi csíkok elhalványításában is lehet rá számítani. Sőt, még méregtelenít is ez a kezelés!

Tehát, ha nincsen rajtad súlyfelesleg, akkor is nagyon hasznos lehet számodra ez az eljárás.

Még egy nagy pozitívum, hogy ezt a módszert azok is bátran igénybe vehetik, akiknek valamilyen okból kifolyólag nem ajánlottak a gépi testkezelések.

A kezelés körülbelül egy óráig tart, és már az első alkalom után látványos eredményben lehet részed. Szemmel láthatóan formásabb leszel, megkezdődik a zsír leolvadása a testedről.

Mitől ennyire hatásos a Wiener testtekercselés, hogyan érhető el vele ilyen bámulatos eredmény nagyon rövid idő alatt? Ez a kezelés hideg-meleg hatása miatt van így.

A tekercselés során a hatóanyagban lévő illóolajok serkentik a vérkeringést a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek következtében testünkben egy belső hidegségérzet fog fellépni.

Erre szervezetünk úgy reagál, hogy elégeti az elraktározott tápanyagokat (a zsírt), hogy az ezáltal keletkezett energia segítségével fűteni tudja testet, hogy fenn tudja tartani a megfelelő testhőmérsékletet.

Ezért nem szabad a kezelés előtt három órával már szilárd ételt fogyasztani, mivel akkor a nem rég bevitt tápanyagokat égetné el a szervezet, nem pedig a lerakódottakat.

A cél márpedig az, hogy az elraktározott, felesleges zsírokat égesse el a szervezetünk a tekercselés ideje alatt.

A szilárd táplálék kerülése mellett még az is nagyon fontos, hogy a fogyassz legalább napi 2,5-3 liter folyadékot, viszont mindenképpen kerülni kell az alkoholt és a szénsavas italokat.

Ezeket betartva lesz a testtekercselés hatása kifogástalan.

Amennyiben könnyedén szeretnél megszabadulni a makacs, lerakódott zsírtömegektől, szeretnéd eltüntetni magadról a narancsbőrt vagy a striákat, és emellett a természetességre vágysz, akkor a Wiener aromaterápiás testtekercselés egy kiváló döntés lesz számodra.

Ez a magas fokú hatékonysággal bíró fáslizó módszer, másik szintén kiváló testkezelésekkel együtt, csupán pár hónap múlva, januártól, már az Individual Beauty kozmetikai szalonban Fegyverneken is jelen lesz a választható kezelések között.

Folyamatosan fejlődünk, újabb és újabb kezeléseket építünk be szalonunk már most is széles kínálatába, hogy vendégeink biztosan megtalálják Fegyverneken azt, amire vágynak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük