A COVID-19 már egy ideje jelen van sajnos életünkben. De hogyan védekezhetünk ellene?

Az immár több mint másfél éve fennálló világjárvány kezdete óta számos ember esett át a koronavírus fertőzésen, és sajnos több millió halálesetről is tudni a világban.


Mára már ugyan elérhető a COVID-19 elleni védőoltás, viszont folyamatosan keressük a választ, hogy hogyan erősíthetjük meg immunrendszerünket, hogyan tehetjük szervezetünket a legvédettebbé a vírussal szemben, hiszen senki nem szeretné elkapni ezt a kórt.

Mostanra már többet tudunk a COVID-19-ről, mint a pandémia kezdetén, viszont még mindig rengeteg a rejtély és kétség a vírus körül.

Nem csak a megelőzés az ami fontos, de az is létfontosságú, ha már elkaptuk a koronavírust, akkor mi tévők legyünk, hogyan gyorsíthatjuk fel a gyógyulási folyamatot.

Egy ígéretes Magyar szabadalom, az IMMUNORMA lenne a megoldás?

Számos ok befolyásolja azt, hogy ki mennyire fogékony arra, hogy elkapja a vírust.

Ilyenek például a genetikai tényezők, a krónikus betegségek, a bőr és a nyálkahártya állapota, a táplálkozás, az életmód.

Alapvetően az immunrendszerünk feladata, hogy legyőzze a fertőzéseket és fenntartsa a szervezet egészséges állapotát.

Ha ez megfelelően működik, akkor könnyebben harcol a szervezet a vírussal szemben is.

Az Immunorma számos kutatás és fejlesztés eredménye. Magyar szabadalom, amely vírusfertőzések ellen az egészséges immunrendszer támogatásáért felelős.

Az Immunorma számos kutatás és fejlesztés eredménye. Magyar szabadalom, amely  vírusfertőzések ellen az egészséges immunrendszer támogatásáért felelős.

Kétféle immunitást különíthetünk el, a természetes immunitást és a szerzett immunitást.

A természetes, vagy veleszületett immunitás legfőbb feladata, hogy felismerje a szervezetbe bejutó kórokozót, és a természetes immunitás sejtjeit aktiválva képes legyen legyőzni azt.

A kórokozót a kis és nagy falósejtek távolítják el. Ez normális esetben alapvetően megvan az emberi szervezetben.

Ezzel szemben a szerzett immunitás nagyban különbözik a természetes immunitástól.

Ez az immunválasz jóval lassabb, mint a veleszületett immunitás, viszont hosszútávúbb eredményre képes.

A védőoltások is a szerzett immunitás elvén működnek.

A már elérhető koronavírus elleni oltások adta védettség nagyon úgy tűnik, hogy csupán ideiglenes, és nem életre szóló.

Éppen ezért fontos, hogy erősítse immunrendszerét és mindig tartsa be higiénés szabályokat, hogy védettebb legyen a járvánnyal szemben. Lehet, az Immunorma jelenti a megoldást?

A koronavírus is egy olyan vírus, amely képes túlélni, képes ellenállóvá válni. A vírusok túlélésének három fő eszköze van, amelyeket fontos megismernünk a COVID-19 kapcsán is.

Az egyik ilyen tényező a mutációk. Sajnálatos módon a koronavírusnak is többféle mutációja ismert már.

A vírusok azért mutálódnak, hogy ellenállóbbak legyenek a különböző védekezési módszerekkel szemben. A másik eszköz az, hogy egyetlen fajta vírus több féle módon is képes blokkolni az immunválaszt.

A harmadik pedig, egyben talán a legveszélyesebb, hiszen a vírus olyan felszíni receptorokat fejleszt ki magán, amelyek képesek megtámadni az immunsejteket, így a vírussejtek helyett az immunsejtek semmisülnek meg.

A vírusokat a fentebb említett tényezők miatt valóban nem könnyű legyőzni, mindent meg kell tenni a megelőzés érdekében. Erősítse, készítse fel szervezetést az EU legújabb immunrendszer erősítőjével, az Immunorma termékkel.

Mindenképpen fenn kell tartani a vitaminok, az ásványi anyagok és a nyomelemek megfelelő szintjét, amely a kiegyensúlyozott, egészséges és változatos táplálkozással és az Immunormával érhető el.

Ugyanakkor figyelni kell arra, hogy vannak bizonyos vitaminok amiknek a pótlása nem feltétlen ajánlott az egészséges szervezet számára.

Ezek a zsírban oldódó vitaminok az A, E és K vitaminok. Ha ezeknek a szintje túl magas lesz a szervezetben, az betegségeket is kiválthat.

Emiatt nagyon kell figyelnie arra, hogy miket szed be immunerősítés céljából.

Ez egyáltalán nem mindegy!

Sajnos a koronavírus járvány miatt egyre több és több a hamis, hatástalan, ugyanakkor rendkívül drága készítmény, amelyek a vírus ellenszereként hirdetik magukat.

Számos Immunorma termék hamisítvány is született és került forgalomba, ezért érdemes és ajánlott az eredeti Immunorma terméket vásárolni, hiszen neves kutatók és orvosok, szakemberek támasztották alá az Immunorma hihetetlen hatásait.

Ne higgyünk a hiteltelen forrásoknak, mindig megbízható helyekről tájékozódjunk a koronavírus fertőzés kapcsán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük