A Tetőzőnél nem kell egyben kifizetni a felújítás összegét! Egy páratlan lehetőség

A Tetőzőnél nem kell egyben kifizetni a felújítás összegét! Egy páratlan lehetőség

A tetőfelújítás előbb-utóbb minden házon időszerűvé válik.

Palatetős ingatlanok esetében ez az idő már mindenképpen elérkezett.

Sajnos sokan halogatják a tetőfelújítást, mert nincsen elegendő pénzük arra, hogy egy megbízható kivitelezővel javíttassák meg tetőjüket.

A tologatás, a várakozás azonban semmi jót nem szül: a tető állapota egyre rosszabb és rosszabb lesz, és így fog nőni folyamatosan a felújítás költsége is.

Ez azonban a Tetőzővel most megváltozik!

Cégünk egy országosan egyedi, páratlan lehetőséget kínál azoknak, akik felújítanák tetőjüket. Bemutatjuk, miről is van szó.

Ha nincsen elegendő pénze a felújításhoz, alternatívaként fordulhat a bankokhoz kölcsönért.

Ez azonban nem bizonyul a legjobb megoldásnak, hiszen számos feltétele van annak, hogy valaki megkapja a kölcsönt, valamint a magas kamatok miatt jóval nagyobb összeget kell majd visszafizetni, mint amennyit felvett.

Rengetegen sodródnak adósságokba a kölcsönök miatt. Ezek miatt az okok miatt teljesen érhető, ha nem szívesen választaná a banki kölcsönt.

Amennyiben nem szeretne felvenni hitelt, az is eszébe juthat, hogy saját maga áll neki felújítani a tetőt, abban a reményben, hogy megspórolja a munkások bérét, hogy csak az építőanyagokat kelljen beszerezni. Ez azonban egy nagyon rossz ötlet!

Soha nem szabad nekiállni a tetőjavításnak szakképesítés nélkül, hiszen ebben az esetben ez életveszélyes!

Nem csak a testi épsége van veszélyben, hanem azzal is több probléma előfordulhat, hogy rosszul javítja meg a tetőt, a nem megfelelő építőanyagokkal, így az valójában nem lesz jobb állapotban, mint volt.

Mit lehet tenni tehát, hogyan lehet felújítani a régi, elhasználódott tetőt elegendő pénzösszeg hiányában?

Palatetők esetében főleg nem javasolt a késlekedés.

Ennek az anyagnak már régen lejárt az élettartama, már nem funkcionál megfelelőn, és ma már nem is gyártják. Minél hamarabb fel kell újítani bontás nélkül!

Ez egy sokkal költséghatékonyabb és egyszerűbb megoldás, mint a bontás.

Amennyiben számít a minőség, a gyorsaság és a kedvező ár, akkor bontás nélküli palatető-felújítást kell kérni a Tetőzőtől.

Azért, hogy mindenkinek meglegyen a lehetősége arra, hogy felújíttassa régi, esetlegesen palatetős házát, a Tetőző egy országosan egyedi ajánlattal várja ügyfeleit: a bankon kívül, kamatmentes részletfizetéssel.

Ezzel a lehetőséggel esélyt adunk arra, hogy biztonságos és esztétikus tető legyen a feje felett! Ez mindenkit megillet.

Lássuk, hogy hogyan működik a Tetőző részletfizetési konstrukciója.

Ez a részletfizetés valójában egy úgynevezett halasztott fizetés, amely bankok bevonása és kamatok nélkül működik. Így az összeg az idő múlásával sem fog emelkedni!

Cégünk egy szerződés keretében bonyolítja le a halasztott fizetés feltételeit.

A tetőfelújítás kezdetekor a felújítás árának 50%-ával kell rendelkeznie, a fennmaradó pénzösszeget pedig 1 év alatt fizetheti ki részletekben. Mindezt kamatok nélkül, így az összeg végig ugyanannyi marad!

Nem fog az történni, mint egy banknál.

A halasztott fizetés esetében pont ezért nem is játszanak szerepet a bankok! A Tetőző mindig ügyfelei érdekeit nézi.

Nem kell tovább halogatni a tetőfelújítást. Nem fog tovább romlani tetője állapota a Tetőző által kínált halasztott fizetésnek hála.

Így ki fogja tudni fizetni a felújítás költségeit, és végre sok várakozást követően megkaphatja új, csodálatos, kifogástalan tetőjét.

Tetője egy megbízható, profi céggel, a 25+ év szakami tapasztalattal rendelkező Tetőzővel fog megújulni.

A különleges részletfizetési lehetőségnek hála nálunk megfizethető a magas szakmai tudás!

Tetője igen kedvező feltételek mellett, gyorsan és tökéletesen fog új külsőt kapni!

One Comment on “A Tetőzőnél nem kell egyben kifizetni a felújítás összegét! Egy páratlan lehetőség”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük