A szoláriumozás új dimenziója: Redlight technológia a barna és közben ápolt bőrért!

A szoláriumozás új dimenziója

A hagyományos szolárium gépek korszaka lejárt, itt az ideje modern, jövőbe mutató és maximálisan biztonságos szolgáltatásokban gondolkodni!

Ma már mindenki, aki valóban igényes bőrére, keresi az új, innovatív és magasabb perspektívákat nyújtó megoldásokat, melyek a barna bőrszín eléréséért nem kívánnak komoly árat vagy kompromisszumot!

A szoláriumozás új dimenziója

Biztosan Te is keresed a választ arra a kérdésre, hogy hogyan szabadulhatnál meg a szokványos szoláriumok okozta mellékhatásoktól, a bőrégés, a bőrszárazság, a ráncosodás veszélyétől úgy, hogy közben mégis eléred a vágyott barna bőrszínt, vagy még annál is többet…

A megoldás rendelkezésre áll, és nem is kell tovább keresned, szinte tálcán kínáljuk fel neked!

Látogass el a Trend szolárium hálózat valamelyik modern, automata stúdiójába, és próbáld ki az itt található csúcs minőségű, kényelmes és minden igényt kielégítő szolárium gépeket!

Hogy miben kínál mást a Trend szoláriumhálózat technológiája, mint a hagyományos, már megszokott barnító megoldások?

Modern, kényelmes és automata gépeik a legmagasabb minőségű 0.3-as UV csövek mellett az úgynevezett Redlight technológiát is nagy sikerrel alkalmazzák.

Ez a bővített spektrumú fénycső rendszer egyedülálló eredmények elérését teszi lehetővé, ugyanis nem csak a csodálatosan kiegyensúlyozott, egységes és mély barna szín elérését támogatja, de a bőrt is képes ápolni.

A Redlight fénycsövek által kibocsájtott sugárzás hatására beindulnak a bőr önmegújító folyamatai.

Fokozódik a kollagén termelődése a bőrben, így a végeredmény sokkal hidratáltabb hatású, selymes és puha tapintású bőrfelszín lesz.

Ugyanakkor ezek a csövek támogatják a hagyományos UV csövek munkáját is, így elérve a bőr erősebb pigmentációját, a leégés veszélye nélkül.

Remek választás lehet ez a típusú modern és biztonságos szolárium azoknak, akik tényleg szép színt szeretnének, de mindezt tudatosan és megfontoltan, az ártalmas hatások nélkül szeretnék elérni.

Ráadásul mindezt kulturált, tiszta és modern környezetben tehetik meg, egy jövőbe mutató struktúrában, automata szolárium stúdiókban.

A Trend szolárium hálózat valóban a szoláriumozás jövőjét hozta el számunkra!

A szoláriumozás új dimenziója

A barnulás nem csak biztonságosan, de akár spontán módon, bejelentkezés nélkül is történhet.

Mivel a Trend szolárium stúdiók személyzet nélkül, teljességgel önműködően üzemelnek, így nincs nyitvatartási idő sem, a berendezések éjjel-nappal, az év minden egyes napján rendelkezésre állnak.

Nincs szükséged másra, mint egy szám kijelzéssel működő mobiltelefonra, így könnyedén bejuthatsz az épületbe és igénybe veheted a magas minőségű szolgáltatásokat.

Nézz be szolnoki, tiszafüredi vagy törökszentmiklósi stúdiójukba, akár hajnalban, nap közben, vagy esetleg éjjel, akkor, amikor időd megengedi és neked a legkényelmesebb!

Használd bátran és könnyedén a magas színvonalú gépeket, és még annál is többet, hiszen a szolárium szalonok rengeteg extra szolgáltatást is kínálnak neked!

Vásárolhatsz szoláriumozáshoz alkalmas kozmetikumokat, szabadulj meg a sminkedtől egy kifejezetten erre kialakított, felszerelt és nívós helyiségben, de egy pohár frissítő vizet is elfogyaszthatsz szolizás után, hisz erre is van lehetőséged!

A szolihasználat itt érkezési sorrendben történik, de nem kell félned, hogy nem lesz lehetőséged a barnulásra, ugyanis a széles üzemeltetési idő a vendégek nagyobb fokú eloszlását is garantálja!

Nincs több rohanás, nincs több kompromisszum, búcsúzz el a leégéstől, a bőrszárazságtól és az egyéb kellemetlen tényezőktől!

Használ a Trend szolárium gépeit, és bőröd nem csak ellenállhatatlanul barna, de tökéletesen ápolt, selymes és egészséges is lehet!

2 Comments on “A szoláriumozás új dimenziója: Redlight technológia a barna és közben ápolt bőrért!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük