Könnyítsd meg a reggeli rutint egy állandó sminkkel az arcodon!

Minden reggel a munkába indulás előtt hosszú perceket, vagy akár egy órát is eltöltesz a tükör előtt, hogy külsőd vállalhatónak érezd?

Nem igazodsz el jól a sminkelés fortélyaiban, nem tudod követni az aktuális trendeket?

Eleged van, hogy nem nyúlhatsz az arcodhoz, hogy ha meleg van lefolyik, ha hideg van, ráfagy az arcodra a sminked?

Ne félj, nem vagy egyedül ezekkel a problémákkal, mi nők mind találkoztunk már ezekkel a helyzetekkel!

Ugyan most nagy divatját éli a természetes megjelenés, ugyanakkor egy nő legalább egy natúr smink nélkül szinte biztosan pucérnak érzi magát.

A kor előrehaladtával egyre látványosabbak a bőrhibák, előkerülnek a rácok is, így az arcot a fiatalos megjelenés érdekében öltöztetni kell.

Sajnos azonban az átlagos sminkeket gyakran igazgatni kell, azok megkreálása idő és pénz igényes is, hiszen nem elég megtanulni, mit mire kell használni, de be is kell ezeket a termékeket szerezni, ráadásul jó minőségben.

A magas színvonalú kozmetikumok, ezen belül a smink felszerelések nem számítanak olcsó termékeknek, tehát itt az idő a mérlegelésre. Mit tehetünk annak érdekében, hogy megkönnyítsük saját dolgunkat, és akár még a költségeken is spórolni tudjunk ezzel?

A kérdésre a válasz nagyon egyszerű: élni kell a sminktetoválások csodás lehetőségével!

Ne félj, nem a 20 évvel ezelőtti „UFÓ”-ra emlékeztető csík szemöldök tetoválásokra gondolok!

Ma már rendkívül természetes és szép módon is van lehetőség a szemöldököket akár szálanként, de a szemhéjakat és az ajkakat is kitetoválni, így ezek, mint egy láthatatlan, de mégis látványos sminket képeznek.

Nem igazodsz el jól a sminkelés fortélyaiban, nem tudod követni az aktuális trendeket?

A szemöldök szépen keretezi a szemet, a szemhéj kontúr kiemeli a tekintetet, míg az ajak tetoválás mindig telt és dús ajkak hatását kelti.

Ha éppen nem egy nagyobb alkalomra készülsz, csupán egy átlagos, nappali sminkre van szükséged, nem is lesz más dolgod, mint felkenni a fényvédőt, majd egy laza BB krémet és már indulhatsz is utadra.

Nagyon jól érezheted majd magad bőrödben, kényelmes és stabil sminked nem fog soha lefolyni, és nem kell félned attól sem, hogy a nagy kapkodásban az egyik szemöldököd vastagabb lett, mint a másik, vagy a rúzsod éppen rákenődött a fogadra!

Ha te is rászántad magad, hogy arcodnak egy szuper keretet biztosíts egy tökéletes sminktetoválás segítségével, akkor már nincs is más dolgod, mint megtalálni a tökéletes szakembert!

Ma már rengeteg helyen elérhető a sminktetoválás, mint szolgáltatás, azonban az igazán professzionális szakemberekből még mindig kevés van a piacon.

Ha nem szeretnél kockáztatni és örülnél, ha az arcodon viselt tetoválások tökéletesek lennének, fordulj Dr. Bognárné Szabó Ildikóhoz, az Individual Beauty szalon tulajdonosához.

Nagy szakértelemmel, óriási tapasztalattal és még annál is nagyobb lelkesedéssel végzi el minden kedves vendégének a kért feladatot. Pontos tervezés előzi meg a kivitelezést, hogy mindenki biztos lehessen abban, elégedett lesz-e majd a végeredménnyel.

Ildikó az elkészült sminktetoválások ápolásával és karbantartásával kapcsolatban is remek tanácsokat tud adni, hiszen remek kozmetikusként és bőrápolási tanácsadóként is praktizál.

Látogass el hozzá az Individual Beauty szalonba, ahol hagyományos és modern kozmetikai szolgáltatások széles körét veheted igénybe.

A weboldalon keresztül előre tájékozódhatsz a lehetőségekről, és a hozzájuk tartozó árakról is egyaránt. Időpont egyeztetéshez válaszd bármely elérhetőséget, és keresd bizalommal az ország egyik legszélesebb szolgáltatási palettájú kozmetikáját!

4 Comments on “Könnyítsd meg a reggeli rutint egy állandó sminkkel az arcodon!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük