Mini, midi vagy maxi? Neked milyen a tökéletes nyári ruha?

Szanyi Brigitta. Női ruha rendelés

Bár az idei divat meglehetősen nagy fókuszt helyez a sportos és laza öltözködésre, ugyanakkor a nőies, könnyed és lenge ruhák soha nem hiányozhatnak a nyári divatpalettáról.

Bár az idei divat meglehetősen nagy fókuszt helyez a sportos és laza öltözködésre, ugyanakkor a nőies, könnyed és lenge ruhák soha nem hiányozhatnak a nyári divatpalettáról.

Nem csak azért praktikusak ezek a darabok, mert egyetlen ruha egy teljes szettet jelent önmagában, de azért is, mert a nyári forróságban igazán kellemes viseletet jelentenek. Könnyedek, légiesek, vékonyak…

Már, ha csak beszélünk róla is érezzük, milyen csodálatos élményt jelent viselésük akkor, amikor legszívesebben ruha nélkül lennénk, annyira meleg van.

De milyen is az ideális nyári ruha választás?

Vannak benne arany szabályok? Ezt a témát boncolgatjuk mai cikkünkben!

Mint ahogyan azt az öltözködés területén már megszokhattuk, a ruha optimális kiválasztása minden esetben összefüggésben áll személyiségünkkel és alkatunkkal is egyaránt!

Az egybe ruhák ideális szoknyahossza leginkább a lábak hosszával áll összefüggésben, vagy úgy is fogalmazhatnánk, egyenes arányban.

Minél hosszabb valaki lába, annál valószínűbb, hogy jól áll neki a hosszabb szoknya fazon.

Persze, a csalás lehetősége a cipőválasztás útján adott számunkra, bár sokszor nincs lehetőség vagy megfelelő alkalom egy extrém magassarkú viselésére.

A rövid lábú hölgyek esetében érdemesebb inkább minél rövidebb szoknyahosszt előnyben részesíteni. Persze, mindenkinek a saját határait és ízlésvilágát, valamint a közerkölcs normáit betartva kell ezt megtenni.

Sokat számíthat még a ruha fazonja, karcsúsítása is akkor, mikor el kell döntenünk, jól áll-e nekünk egy-egy fazon, avagy sem.

A homokóra alkatú lányoknak kifejezetten, de egy egyéb vonalak esetén is előnyös lehet egy szép derékvonal hangsúly a ruha szabásában.

Nézzük a dekoltázst! Van, aki szereti, van, aki nem, van, akinek jól áll, és van, aki jobban kedveli a zárt fazonokat.

Itt is közbe szólhat a stílus és az adottságok is, de egy valamit muszáj tisztáznunk: egy szép, hosszanti dekoltázs nyújtja az alakot, így, ha gömbölyűbbek a formák, mindenképp érdemes elgondolkodnunk egy ízléses nyakkivágáson!

A ceruza alkatú lányok bátran válogathatnak a környakú és a zártabb csinos fazonok között.

Nézzük az anyagválasztást!

Minél bővebb a szabás, annál több a lehetőség a könnyed, vékony anyagok választására. Egy testhezálló ruha esetében azonban jól gondoljuk meg, mit szeretnénk engedni láttatni!

Valamint azt is érdemes mérlegelnünk, hogy minél vékonyabb az anyag, annál inkább kihangsúlyozza az esetleges úszógumikat! Ha igazán légies darabra vágyunk, érdemes abból inkább egy kicsit lengébb, bővebb fazont kiválasztani.

A minták és színek tekintetében idén nincsenek szabályok, sem pedig határok!

Szinte minden divat az egyszínűtől a sűrű virágmintáig! Viselhetünk pasztellt, UV színeket, vagy éppen feketét is, ahogyan éppen azt stílusunk és hangulatunk megköveteli.

És végül, de nem utolsó sorban, a legfontosabb tanács: Ugye, Te is szeretnéd tudni, hol szerezheted be az idei nyár legdivatosabb nyári ruháit?

Ha biztosra akarsz menni, fontos számodra a minőség és a stílus is egyaránt, valamint nem szeretnéd, hogy az első adandó alkalommal szembe jöjjön veled kedvenc ruhád az utcán, mindenképp tekintsd meg a Scarlet Fashion kínálatát!

Egyedi, jó minőségű darabokat találsz itt, megfizethető áron!

A bolt kedves dolgozói készségesen segítenek neked, ha bizonytalan vagy a fazont illetően, és a kiegészítők kiválasztásában is hatékony segítségedre lesznek!

A Scarlet ruhákat megvásárolhatod akár személyesen, Budapesten, de a kínálatot természetesen a scarletfashion.hu oldalán online is eléred!

2 Comments on “Mini, midi vagy maxi? Neked milyen a tökéletes nyári ruha?”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük