A Tetőző a lapostető szigetelést is megoldja – ne hanyagolja el vidéki házát sem!

A Tetőző a lapostető szigetelést is megoldja – ne hanyagolja el vidéki házát sem!

Lapostetőt főként nagy épületeken, panelházakon láthatunk, de másodlagos, vidéki, vagy nyaraló lakások tetejére is gyakran épül.

A lapostetőt főleg régen alkalmazták sokszor ezt a megoldást, mivel viszonylag olcsó volt.

Ha az épülés óta nem lett felújítva a vidéki ház vagy nyaraló, akkor már igen csak megérett rá!

A szigetelési eljárások azóta sokkal korszerűbbé váltak.

A Tetőző cég lapostető szigetelést és karbantartást is vállal, hogy tetője kifogástalanul tudja ellátni a feladatát.

Semmilyen tetőt nem szabad elhanyagolni, mindig meg kell vizsgálni, hogy ép-e, nem történt e valami baja, nem ázik-e be.

Bár a hétvégi házunkban kevesebbet tartózkodunk, ezt sem szabad elhanyagolni, hiszen ott is kényelemre vágyunk, és semmiképpen sem arra, hogy bepenészedjenek a falak.

Tartsuk hát rendben a másodlagos ingatlant is!

Ha van másodlagos lakása, arra is ugyanúgy kell figyelni, mint a másikra, amelyikben életvitelszerűen tartózkodik.

Ha valamilyen problémát fedezünk fel tetőnkkel kapcsolatban, akkor ne várakozzuk, ne tologassuk, hogy majd a jövő héten keresünk egy szakembert, hanem rögtön hívjuk fel a több mint 25 évnyi tapasztalattal rendelkező Tetőzőt!

Így juthat a legkönnyebben és a leggyorsabban kiváló szakemberekhez, akiknek hála lapostetője szigetelése újra hibátlan lesz.

Erre így nyár végén különösen figyelni kell: lassan beköszönt az ősz és a tél, és a szigetelési problémák ekkor fognak igazán megjelenni.

A régi lapostetők szigetelése már elavult lehet, muszáj felújítani őket.

Lehet, hogy egész télen nem megy el a nyaralójába, és jövő nyáron már egy sokkal rosszabb állapotú tető fogja várni, ha most nem tesz semmit, amíg még csak kicsi a baj.

Ne hagyjuk ott a nyaralónkat egy sérült tetővel!

Ez nem csak akkor igaz, ha vidéki háza lapostetős: legyen házán bármilyen tető, a karbantartásra mindig nagyon kell figyelni!

Észre kell venni az intő jeleket, hogy ne forduljon rosszabbra a tető állapota. Ezzel ugyanis komoly károk keletkeznek, melyeket rengeteg pénzbe kerül rendbe hozatni.

Sokkal jobban jár tehát, ha már akkor a Tetőző segítségét kéri, amikor az első hibát felfedezi, vagy egyszerűen úgy érzi, tetőjének már szüksége van a felújításra.

Egyáltalán nem gond, ha vidéki háza egy messze eső kis faluban van, vagy éppen a Balaton-parton.

A Tetőző országosan vállal tetőfelújításokat, így teljesen mindegy, hogy hol helyezkedik el a lakás az országon belül, mi felújítjuk a tetőjét!

Bizonyára a költségek is mindenkit érdekelnek. Nem tudunk árat mondani, hiszen számos tényezőtől függ a végső összeg: a tető mérete és állapota, a szükséges építőanyagok, a munkások bére, a kiszállás díja.

Ezt azután tudhatja meg, miután a Tetőző magas tudású szakemberi felmérték a terepet és árajánlatot készítettek.

Habár még nem tudja pontosan, mennyi költséggel kell számolnia, de a Tetőző cég egy kihagyhatatlan ajánlatot kínál ügyfeleinek, hogy megkönnyítsük a tetőfelújítás miatt felmerülő költségek kifizetését.

Lehet szó bármiről, amit cégünk vállal: palatető-felújítás, lapostető szigetelés, fémlemez tető készítése, zsindely tető felrakása, hogy csak néhányat említsünk, ezeknek a költségeit mind-mind állhatja részletekben is.

A Tetőző egy kamatmentes halasztott fizetési lehetőséget nyújt ügyfeleink, bankok bevonása nélkül. Így sokkal egyszerűbb kifizetni a felújítás összegét. A részletekről tájékozódjon honlapunkon.

Ez a lehetőség országosan egyedülálló!

Amennyiben van másodlagos ingatlanja, arra is ugyanolyan figyelmet kell fordítani. Nem szabad hagyni, hogy állapota és értéke leromoljon!

A saját érdekeit szolgálja azzal, ha még ma felkeresi a Tetőzőt.

One Comment on “A Tetőző a lapostető szigetelést is megoldja – ne hanyagolja el vidéki házát sem!”

Comments are closed.