Mit árul el rólunk a tető színe? Így válaszd ki te is a tökéletes zsindelyt!

Zsindely tető halasztott fizetéssel

Míg korábban az egyhangú vörös tetőcserép volt szinte az egyetlen tetőfedési alternatíva, mára már olyan széles a lehetőségek tárháza, szinte iránytű kell hozzá, hogy el tudjunk igazodni benne.

Zsindely tető. Tetőző

Egyáltalán nem kell a cseréphez ragaszkodnunk, ami nem csak drága megoldás, de felépítése is hosszadalmas, hiszen a nehéz fedőelemeket erős szerkezetnek kell megtartania.

Emiatt sokan halogatják is a tetőfelújítás kérdését, pedig számtalan ennél jóval modernebb, olcsóbb és gyorsabb tetőfedési megoldás is létezik.

Igencsak látványos elemről van szó, amikor tetőnket említjük, minden arra járó látni fogja, így egyáltalán nem mindegy, milyen színt és anyagot választunk, és hogy mennyire van ez összehangban a ház egyéb elemeivel.

A legnagyobb színválaszték talán a zsindely fedésű könnyű tető esetében érhető el, ugyanis ez az anyag szinte a szivárvány minden színében rendelhető.

Ha nem szeretnénk beállni a sorba, valami különlegesre és egyedire vágyunk, a zsindely választékban biztosan megtaláljuk az igazit.

Ugyanakkor a klasszikus vonalat is követhetjük, és kérhetünk olyan színvilágot, ami jól illeszkedik a környezethez, nem üt el attól.

A ház, a kert, a kiegészítő épületek és még a kerítés színét is érdemes figyelembe venni a tető színének megválasztásánál, az épület stílusáról már nem is beszélve.

A tető színe nagyon sokat tud emelni egy ingatlan látványán, de igazán el is tudja azt rontani, ha nem vagyunk elég körültekintőek.

Ráadásul a színeknek funkcionális szerepük is van, ugyanis a sötét színek szívják a hőt, a világosak pedig visszaverik, emiatt a tetőtér beépítéses ingatlanoknál érdemesebb inkább világosabb színekben gondolkodni.

Nagyon fontos szempont, hogy egyes városrészekben szabályozzák, milyen színvilágú tetőt választhatunk, hiszen annak illeszkednie kell a látképbe.

Elengedhetetlen tehát, hogy mielőtt kiválasztjuk a nekünk legjobban tetsző színvilágot, mindenképp tájékozódjunk a ránk vonatkozó szabályozásokról.

Ha nincs megkötés, szinte bármilyen színben gondolkodhatunk a pirostól a kéken át a zöldig.

Emellett pedig a zsindely a mintázatban is rendkívül széles palettát kínál, itt is választhatunk egyszerűbbet vagy éppen különlegesebbet.

Hogyan vágjunk neki a zsindelytető megtervezésének és kiviteleztetésének?

Zsindely tető. Tetőző

Nos, mint minden építőipari munkálat esetében, itt is az első lépés a jó szakember megtalálása.

Egy tapasztalt és szakértő csapat nem csak profi munkát végez, de hasznos tanácsokkal is el tudnak látni, így valóban a legjobb döntést tudjuk tetőnk kinézetével kapcsolatban meghozni.

A tetőző csapata több évtizedes szakmai múltjának köszönhetően a minőségi követelményekben élen járó munkát végez, de a vizualitás tekintetében is nagyon profi.

Rálátnak az aktuális trendekre, jó szemük van az összhang kialakításában, így akár a választás tekintetében is hasznos segítségünkre tudnak lenni.

Nem számít, hogy az ország melyik pontjáról keressük őket, a segítségünkre sietnek rövid határidővel.

Ráadásul nem csak az áraikban és a minőségi munkavégzésben verhetetlenek, de náluk gyorsabban és kevesebb kellemetlenséggel nem dolgozik ebben a szegmensben senki!

Ha téged is érdekel a zsindely fedésű tető lehetősége, és szívesen konzultálnál erről egy szakértővel, keresd a csapatot bizalommal! www.tetozo.hu

A finanszírozási kérdések miatt sem kell aggódnod, ha szükséged van rá, bankon kívüli részletfizetési lehetőséget is tudnak biztosítani!

Felkészültél rá, hogy a tiéd legyen a környék legszebb, leglátványosabb tetője?

Akkor ne várj tovább, fogj bele a folyamatba, és hidd el, ezt a lépésedet biztosan nem fogod megbánni!

2 Comments on “Mit árul el rólunk a tető színe? Így válaszd ki te is a tökéletes zsindelyt!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük