Ajakfeltöltés fájdalommentesen – így dolgozik az Individual Beauty Szalon!

ajakfeltöltés Fegyvernek

Az ajakfeltöltés fogalma már mindenki számára ismerős, rengeteg nő, de még férfi is van, aki már legalább egyszer egy ilyen kezelésen részt vett.


A külső megjelenés mindenki számára nagyon fontos, most már olyan világot élünk, ahol a külső megjelenés az egyik legfontosabb része életünknek.


Ez furcsán hangzik, de így van.

A megjelenésére igyekszik mindenki odafigyelni, már csak azért is, mert ez az első, amit más meglát belőlünk.

Az emberek többsége rögtön az első blikk alapján formál véleményt a másikról, éppen ezért érdemes szinte minden esetben kellő figyelmet fordítani arra, hogy mit veszel fel, hogyan sminkeled magad, milyen a frizurád és még sorolhatnám.

Sokan hiába öltözködnek szépen, lövik be a frizurájukat minden reggel és sminkelnek egy órán keresztül, van, amin bizony ezekkel nem tudnak változtatni és így sosem lesznek elégedettek magukkal.

A szájfeltöltés is pontosan azért olyan népszerű, mert rengetegen vannak, akik nem elégedettek a szájuk formájával, nagyságával, kinézetével.

A szájfeltöltés is pontosan azért olyan népszerű, mert rengetegen vannak, akik nem elégedettek a szájuk formájával, nagyságával, kinézetével.

A téma egyébként közel áll a plasztikai sebészethez, viszont az ajakfeltöltést anélkül is meg lehet oldani, hogy kés alá feküdjön az ember.

Erre találták ki a hyaluronsavas ajakfeltöltést, amit Ildikó, a fegyverneki Individual Beauty Salon kozmetikusa hideg UV fénnyel végez.

Ezt érdemes egyébként alkalmi smink előtt használni, ugyanis a kezeléstől kicsit megemelkedik az ajak íve és sokkal szebb formát kölcsönöz az egész arcnak.

Ez egy olyan megoldás, ami invazív beavatkozás és fájdalom nélkül, egyszerűen varázsol íveltebb ajkakat azok számára, akik plasztikai sebész nélkül szeretnének szebb, tónusosabb szájformát.

Ildikó természetes hatóanyagokkal dolgozik, a kezelés pedig Weyergans Highcare névvel jelzett minőségű, ez abból a szempontból fontos, hogy így a kezelés is fájdalommentes és nem invazív.

A kezelés rövid hullámhosszú fényt kibocsájtó UV lámpával történik, ezzel a lámpával juttatja be a bőrbe a hyaluronsavat.

Érdemes kúraszerűen végezni ezt a kezelést, ami azt jelenti, hogy nagyjából hat alkalommal kell részt venni a kezelésen, a kezelések között pedig körülbelül 4-5 napot érdemes hagyni.

Jól látszik a folyamat menetéből is, hogy sokkal kényelmesebb és egyszerűbb megoldásról van szó, mint egy plasztikai beavatkozás. Sok vendég ezt a megoldást választja, ha ajakfeltöltésen gondolkozik, mert ez fájdalommentes és nem is hangzik olyan félelmetesen.

Ráadásul megspórolhatják maguknak a hosszú regenerálódási időt is. Ildikó az első kezelése előtt személyes konzultációt tart a vendégekkel.

Közelebbről megvizsgálja a vendég bőrét, illetve az érintett területet és alaposan átbeszéli a vendéggel az igényeit.

Mindeközben pedig is részletesen mesél a kezelésről és annak lépéseiről, elmondja, milyen előzetes felkészülés szükséges és milyen kontraindikációkkal számolhatunk.

Ha megbízható kozmetikust szeretnél, aki igényes és biztosan magas színvonalú szolgáltatást nyújt, akkor érdemes az Individual Beauty Salonra bíznod magad. Ildikó számára a munkája nem csak egy hivatás, hanem a hobbija is.

Éppen ezért, az ő szolgáltatásai nemcsak egy egyszerű kezelésnek számítanak, nála a vendég a kezelés elejétől egészen a végéig úgy érezheti magát, mint aki egy Wellness hétvégére érkezett kikapcsolódni.

Ha esetleg Te is kipróbálnád a hyaluronsavas ajakfeltöltést UV fénnyel, akkor nincs más teendőd, mint felvenni a kapcsolatot Ildikóval és leegyeztetni egy időpontot vele, amikor személyesen is konzultálni tudtok a kezeléssel kapcsolatban.

Ha kérdésed merül fel, azt is szívesen megválaszolja, és készségesen tájékoztat a kezeléssel kapcsolatban mindenről.

One Comment on “Ajakfeltöltés fájdalommentesen – így dolgozik az Individual Beauty Szalon!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük