Ha a természetesség híve vagy, a szempilla liftinget imádni fogod

szempilla lifting

Az elmúlt években itthon is egyre jobban elterjedt a műszempilla építése, a nők odáig vannak érte a mai napig.


Többféle műszempilla van, amivel foglalkoznak a kozmetikusok, a mérete és típusa szerint kategorizálva is vannak, az árak is ezek alapján alakulnak a szalonokban.


Vannak olyan kozmetikusok, pillások, akik mindegyik műszempillával foglalkoznak, vannak viszont, akik inkább csak a legkedveltebb, 1-3D közötti szempillaméretekkel dolgoznak.

A műszempilla építése, töltése átlagosan 1,5-2 órát biztos, hogy igénybe vesz, töltetni pedig átlagosan 2-3 hetente szoktak menni a vendégek. Akik nem szeretik, ha a kihullott műszempillák miatt kicsit össze-vissza állnak a szempillái, azok akár gyakrabban is mennek töltetni, ez igénytől függ.

Sok nő azt vallja, hogy bár nagyon szeretne szép szempillákat, de a műszempilla nekik már sok és nem is szívesen járnának emiatt 2 hetente állandóan kozmetikushoz, pilláshoz.

Most már bizony szempilla lifting is létezik, ez sokkal természetesebb hatást tud kölcsönözni, és nem is kell műszempillával bajlódni.

És hogy miért olyan jó a szempilla lifting?

Mert akár 6 hétig is lehet élvezni a hatását, nem hullik ki a szempillád (sem a műszempilla, mivelhogy nincs) és a kezeléstől gyönyörűen ívelt pilláid lehetnek.

Aki allergiás például a műszempillára vagy a ragasztóra, annak is ezt a megoldást szokták javasolni, mivel hipoallergén.

A szempilla lifting egyébként kicsit rövidebb idő alatt megvan, mint egy szempilla építés és nem is kell 2-3 hetente töltésre járni.

A kezelés során, a szempillák megtisztítása után az alsó szempillákat letakarják egy alátéttel, rögzítik, így nem akad össze a felső szempillasor az alsóval. 

A felső szempillákat pedig egy szilikon sablonra ragasztóval feltapasztják és szépen, alaposan, precízen felfésülik nagyjából három lépésben, így az anyagok beépülnek a szempillákba.

A kezelés végén egy hidratáló olajjal szokták még kezelni a pillákat, ami fixálja a végeredményt.

A kezelés után vannak szabályok, amiket érdemes betartani, ha hosszú ideig szeretnéd élvezni a lifting hatását. Ilyen például, hogy az első 24 órában ne érje gőz vagy nagy mennyiségű víz, illetve, hogy a kezelés után igyekezz ne az arcoddal a párnán aludni.

Szempilla liftinget a Skinbar kozmetikai szalonjában is lehet kérni, Bettina, a vezető kozmetikus, előszeretettel ajánlja a kezelést mindenkinek, akinek egyenes vagy lefelé ívelő pillái vannak, esetleg a szempillái kuszán állnak, rendezetlenek.

A szempilla lifting azoknak is tökéletes megoldást nyújt, akiknek ugyan sűrű szempillái vannak, de szeretnék, ha azok íveltebbek lennének, sőt, a lifting egyébként arra is jó, hogy ne kelljen feltétlenül minden nap spirálozni.

Bízd magad szakértőre, ha a szempilláidról van szó, ugyanis minden házilag kipróbált praktika vagy a „csináld magad”féle liftingek, vagy műszempilla építések a legtöbb esetben balesethez vezetnek.

A szempilla, ugyanúgy, mint például a szemöldök, az arc formájához, kinézetéhez járul hozzá. Az otthon elvégzett, nem professzionális szempilla-kezelések veszélyesek lehetnek, hiszen nem lehet tudni, hogy a boltban, hozzáértés nélkül vásárolt termékek milyen reakciót válthatnak ki.

Sőt, a szembe került alapanyagok súlyos problémákat is okozhatnak a szemben. Arról nem is beszélve, hogy ha valamelyik lépés balul sül el, akár még a szempillákat is ki lehet tépni, és az nagyon fájdalmas tud lenni.

Ha szeretnéd, hogy szebb, ragyogóbb legyen a tekinteted, próbáld ki Bettinánál a szempilla liftinget és élvezd a hatását akár 6 héten keresztül is!

2 Comments on “Ha a természetesség híve vagy, a szempilla liftinget imádni fogod”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük