Egy igazán széleskörűen felhasználható beltéri árnyékoló: a roletta

Nincs is annál kellemetlenebb érzés, mint amikor szeretnénk egyet szundítani délután, de a fény miatt nem tudunk rendesen pihenni.

Vagy, amikor hétvégén hajnalban felkel a nap, és mi idő előtt felébredünk emiatt, pedig még bőven aludhatnánk tovább is, akkor is bosszankodunk.

Vessünk véget ennek a Csiziredőny árnyékolástechnikájával! Nálunk széles beltéri árnyékoló kínálat vár, hogy megtaláld az otthonodhoz illőt.

Most ezek közül a roletta előnyeit mutatjuk be.

A szoba sötétítésére az egyik legjobb döntés, ha valamilyen beltéri árnyékolót választunk ablakunkhoz. Ezek esztétikusak, könnyen kezelhetőek és praktikusak, és sokkal többet érnek, mint egy függöny.

Nehéz lehet a döntés, hogy milyen beltéri árnyékolót válasszunk, hiszen több fajta és szebbnél szebb példányok is kaphatók.

Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy milyen beltéri árnyékoló illik a szobába, akkor a rolettával mindenképpen jól járhatunk.

Ez ugyanis egy széleskörűen felhasználható beltéri árnyékoló, minden helyiségbe felrakható, minden szobába jól illik.

Többféle szín közül lehet válogatni, hogy biztosan meglegyen a harmónia.

Minimalista, letisztult és elegáns megjelenést nyújt.

Ha rolettát választunk a Csiziredőnytől, azzal biztos, hogy nem fogunk mellényúlni!

Éke lehet az ablakunknak, és tökéletesen be fogja sötétíteni a szobát, ha arra van szükség.

A rolettáknak két fő típusa van. Megtalálhatod, hogy számodra melyik fajtája a megfelelőbb.

Anyaguk lehet teljesen fényzáró, hogy semmilyen fényt ne engedjen be kintről, hogy teljesen besötétítse a szobát a legnagyobb nyugalom érdekében.

Azonban emellett az anyag lehet fényáteresztő is, amely csak a fénynek egy részét zárja ki, de kissé átütnek rajta a nap sugarai, beengedi a fényt, de mégsem lesz teljesen világos a helyiségben.

Ez azok számára lehet megfelelő választás, akik nem vágynak teljes sötétségre, de mégis szeretnék megszűrni a fényt egy bizonyos mértékben.

Ha egyik helyiségben teljes sötétségre vágysz, például a hálószobában, oda remek választás a fényzáró roletta.

Máshova, ahol nincsen szükség a teljes fényzárásra, mint például a nappali, oda kiválóan fog illeni a fényáteresztő roletta.

Még egy nagy előnye a rolettának, amely a széleskörű felhasználhatóságot illeti, hogy egyaránt alkalmazható függőleges és ferde síkú felületekre is.

Nem számít, hogy ablakod függőleges, vagy esetleg tetőtéri, a roletta megfelelő módja lesz a beltéri árnyékolásnak bármely esetben.

Így össze is tudod egyeztetni az ablakaidra a beltéri árnyékolókat, hiszen a roletta mindegyikre tökéletesen illeni fog.

A szín kiválasztása pedig csakis rajtad múlik.

Ez lehet akár egy halvány pasztell szín, ha inkább a háttérben szeretnéd hagyni a rolettát, vagy egy feltűnőbb, élénk árnyalat, amely vonzza a tekintet. A roletta minden esetben fel fogja dobja a helyiséget!

A rolettának a tisztán tartása is nagyon egyszerű. Nem tapad meg rajta a por, nem gyűjti az ujjlenyomatokat, nem fog bepenészedni, sokáig tiszta marad. Valóban egy igen egyszerű, de nagyszerű eszközről van szó!

Ennyi előny mellett még azt is elmondhatjuk, hogy a roletta az egyik  legkedvezőbb árú megoldás a beltéri árnyékolásra. Nem csak hasznos és esztétikus, de még pénztárcakímélő is!

Létezik ennél jobb megoldás?

A Csiziredőny magyar családi vállalkozás 1996 óta működik sikeresen. Árnyékolástechnika kérdésében is a legjobb választás a Csiziredőny.

A 25 éves szakmai tapasztalatnak hála számos referenciával és elégedett ügyféllel rendelkezünk. Mi fogjuk felszerelni otthonodba az új, igényes, letisztult rolettákat.

A rolettáknak köszönhetően könnyedén szabályozhatod ezentúl, hogy mikor mennyi fény érje a helyiségeket.

Azt se felejtsük el, hogy a gyakorlati haszna mellett a roletta kiváló dekorációként is szolgál!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük