Ezért ne használj Hialuron pent házilag!

Hialuron

A mai felgyorsult világban már szinte nincs olyan dolog, ami lehetetlen lenne.


Szó szerint mindent meg lehet már rendelni az internetről.


Ha pedig egy másik kontinensről érkezik a termék, amit kinéztünk magunknak, akkor tényleg pár nap alatt már a postás kopogtat az ajtónkon a megrendelésünkkel a kezében.


És ezzel nincs is semmi baj, az online vásárlás sok esetben megkönnyíti az életünket, de vajon biztos olyan jó dolog, hogy ma már szinte tényleg kivétel nélkül mindent megkapunk az interneten?

A szépségipari termékek már sosem fognak kimenni a divatból, éppen ezért, minden üzletnek – legyen szó fizikai boltról vagy webshopról -, sőt, még a kozmetikusoknak is fel kell készülniük arra, hogy hétről hétre másért őrülnek meg az emberek.

Főleg azóta változik ennyire gyors ütemben minden, mióta a különböző social media oldalak használata ennyire elterjedt lett.

Idáig sok helyről hallhatták nők és férfiak, hogy mit kell tenni, mi ajánlott annak érdekében, hogy megőrizze mindenki a bőre egészségét.

Cikkajánlók tömkelegét lehet megtalálni az interneten, sőt, a „Hogyan válassz a bőrödnek megfelelő kozmetikai szereket?” – téma is meglehetősen elterjedt témakörnek számít.

Amiről azonban sokan nem beszélnek az a „Mit ne használj, ha fontos számodra az egészséged!” – témakör. Ugyanis nagyon fontos, hogy képben legyünk azzal is, ami veszélyes lehet a számunkra.

Mert egy rosszul választott alapozótól vagy egy zsíros bőr helyett száraz bőrtípusnak ajánlott krémtől nem lesz különösebb baja senkinek, azonban vannak olyan trendek és őrületek, amik veszélyesek lehetnek.

Ilyen például a nemrég megjelent hialuron pen, amit már az interneten is meg lehet vásárolni, külföldi oldalakon nagyjából 100 dollár körüli összegért árulják ezeket.

És sajnos rengetegen abba a hibába esnek, hogy megrendelik, gondolván, egyszerűbb és olcsóbb, ha a kozmetikus helyett ők csinálják házilag a feltöltést.

A hialuron tollal az ajkakat vagy éppen az arc más területét lehet „házilag” feltölteni. Több sebből is vérzik ez a trend, ennek a tollnak a nem megfelelő használata vélhetően semmilyen eredményt nem fog hozni, sőt, inkább csak árt magának vele az, aki használja.

Részletekbe nem hiszem, hogy bele kellene menni, mindenki el tudja dönteni, hogy megéri-e az egészségét kockáztatni.

Ha szeretnéd inkább egy profi kozmetikusra bízni magad, válassz minket, az Individual Beauty kozmetikai szalont, ahol professzionális szolgáltatást nyújtunk. Számtalan kozmetikai szolgáltatás közül lehet választhatsz, ilyen például a tűs vagy éppen tűnélküli mezoterápia, ultrahang, hidroabrázió, vákuum spray vagy akár a hydrapen kezelés.

És ez még csak pár kezelés a sok közül, aki feltöltődni, újjászületni szeretne, az keresse fel Fegyverneken az Individual Beauty kozmetika szalont, ahol szeretettel várják!

Fontos azonban tudni, hogy invazív és professzionális kezelések előtt mindenképp meg kell jelenni egy személyes konzultáción, amire azért van szükség, mert sok gépi szolgáltatás esetében a kontraindikációkat ki kell zárni.

A kezelés előtt mindenképp el kell magyarázni részletesen a gépek működését és az eljárás protokollját.

Azért is érdemes ezt a konzultációt előre elvégezni, mert így nem a kezelés idejéből veszünk el, sokkal kényelmesebb, ha az első alkalom előtt megejtjük ezt a konzultációt.

Az oldalon, a Kapcsolat fül alatt megtalálható a szalonunk telefonszáma, e-mail címe és a fegyverneki címünk is. Emellett pedig lehetőség van arra is, hogy kérdés esetén az űrlapot kitöltve felvehesd velünk a kapcsolatot.

Kényeztesd bőröd luxus kezeléssel, hidd el, nem fogod megbánni!

Várjuk jelentkezésedet az i-beauty.hu oldalon található elérhetőségek valamelyikén!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük