Interjú Megyeri Ildikóval, a Békéscsabán található Zsírbontó Stúdió megálmodójával

Interjú Megyeri Ildikóval, a Békéscsabán található Zsírbontó Stúdió megálmodójával

4 évvel ezelőtt nyílt meg Békéscsabán egyik legmodernebb, mégis családias hangulatú zsírbontó és alakformáló stúdiója, ahová nem véletlenül járnak vissza a vendégek

A gépek és a zsírbontó-alakformáló kezelések professzionálisak, de a zsírbontó szalon filozófiájához az is hozzátartozik, hogy minden vendég maximálisan komfortosan érezze magát

Honnan jött az ötlet, hogy alakformáló stúdiót nyiss Békéscsabán?

Honnan jött az ötlet, hogy alakformáló stúdiót nyiss Békéscsabán?

Számomra mindig is fontos volt a nőies külalak, a formás és szép test. Kipróbáltam már életemben sok-sok edzésformát és alakformáló kezelést, figyelemmel kísértem az éppen aktuális testkezeléseket és zsírbontó kezeléseket, trendeket, amíg eljutottam addig a pontig, hogy tudjam, mi kell a tökéletes alak eléréséhez.

Azt éreztem, hogy jó lenne, ha minél több ember számára elérhetővé válna egy olyan zsírbontó és alakformáló stúdió, ami tényleges segítséget nyújt!

Most már óriási segítség lehet az ideális, egészséges testforma elérésében a stúdiómban alkalmazott és használt kezelések.

Így indult a Megyeri Ildikó zsírbontó stúdió története.

Milyen zsírbontó és alakformáló megoldások találhatóak a stúdióban? Mitől ennyire hatékonyak?

Sensolite fényágy, InfraslimX fekvőbicikli, Cardiolounge, Kavitációs zsírbontás, Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, Tanity testbarnítás, Zsírfagyasztás (kriolipolízis), Arosha karcsúsító, feszesítő bandázs, Dietetikai tanácsadás.

Az utóbbi időben más alakformáló szolgáltatásokkal is bővült a repertoár, mik ezek?

Folyamatosan figyelemmel kísérem az aktuális testkezeléseket és zsírbontó trendeket. Alakformáló gépeink és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásaink (pl; dietetikai tanácsadás) tudatosan lettek úgy összeállítva, hogy jól kombinálhatók legyenek, erősítve egymás hatékonyságát.

Alakformáló gépeink és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásaink (pl; dietetikai tanácsadás) tudatosan lettek úgy összeállítva, hogy jól kombinálhatók legyenek, erősítve egymás hatékonyságát.

Számos kezelést tudtunk Békéscsabán elsőként a fogyni, feszesedni/alakot formálni vágyó vendégeink számára elérhetővé tenni, mint pl; a zsírfagyasztást is, ami elég ritka ezen a területen.

Ezeken kívül nagy népszerűségnek örvend nálunk a kavitációs zsírbontás, rádiofrekvenciás bőrfeszesítés is.

És hogy vendégeink ne csak kívülről dolgozzák le a nem kívánt súlytöbbletet, táplálkozási tanácsadással tehetjük még hatékonyabbá az átalakulásukat.

A kezeléscsomag összeállítását pedig nyugodtan ránk bízhatják, hiszen mindenkinek lehetősége van egy ingyenes konzultációra, melynek során összerakjuk a személyre szabott kezeléskombinációt.

Kiknek ajánlod az alakformáló és zsírbontó kezeléseiteket?

Kifejezetten női szalon vagytok, vagy a férfiaknak is segítetek a fogyásban?

Nem teszünk kivételt! Természetesen mindenkinek segítünk, legyen az férfi, nő, idős vagy fiatal. Meglepődnél, ha tudnád, hogy például mennyi férfi vendégünk van.

Egyébként, szinte minden korosztály -nagyjából 16-70 éves korig- megtalálható a zsírbontó stúdiónkban.

Egyébként, szinte minden korosztály -nagyjából 16-66 éves korig- megtalálható a zsírbontó stúdiónkban.

Van, aki a fogyást, van, aki a mozgásformát, valaki a kikapcsolódást, vagy épp a rehabilitációt választja a kezeléseink közül, míg mások az “énidőt” töltik nálunk évek óta, töretlen és kitartó lelkesedéssel és átalakulással.

A legfontosabb számunkra a Zsírbontó stúdióban a Vendégeink elégedettsége.

Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, mert imádnivaló közönségünk alakult ki itt Békéscsabán! Bátran mondhatom, hogy családias légkörbe cseppen, aki ellátogat hozzánk (5600 Békéscsaba,
Irányi utca 2. fsz. 4.
), és a jókedv is garantált, ugyanakkor a nyugalomra, elvonulásra vágyók is megtalálják, amit keresnek.

A mai napig sok a visszajáró vendégünk, ezúton is szeretném megköszönni nekik, hogy mindig minket választanak!

Bár a fő profilotok a fogyasztás és az alakformálás, egyéb speciális kezelések is igénybe vehetők. Mik ezek?

Bár a fő profilotok a fogyasztás és az alakformálás, egyéb speciális kezelések is igénybe vehetők. Mik ezek?

A Kriolipolízis (zsírfagyasztás) gépünkkel hihetetlen eredményeket érünk el!

Furcsán hangozhat az az állítás, miszerint, ha megfelelő fagyasztó hatás éri a kezelendő bőrfelületet, akkor az alacsony hőmérsékleti viszonyok szelektíven károsíthatják a megvastagodott zsírdepókat, illetve a – születési méretéhez képest – többszörösére dagadt zsírsejteket.

Csupán annyit kell tennünk, hogy – amit évezredek óta elvisel az emberi szervezet – vacognunk kell a téli kemény időszakban.

Mi is maga a kriolipolízis kezelés folyamata, mitől szabályozott a zsírfagyasztás?

A kezelés során a hidegterápiával könnyebb módon érhetünk el – elhanyagolható mellékhatás mellett – olyan zsírsejt léziót, mely szabályozott formában igen hatásos módon csökkenti a zsírpárnák vastagságát.

Kutatások kimutatták, hogy a zsírsejtek rosszabbul tűrik a fagyasztást, mint a melegterápiákon alapuló viszonyokat jobban tűrő cellulit sejtek.

A szervezet közvetlen módon reagál a hideghatásokra, összehúzza az ereket, próbálja csökkenteni a hőleadást (termikus egyensúly). A csökkent vérellátottság során kevesebb oxigén jut az adott területre, oxigénhiányossá válnak a sejtek és a hidratáltságuk is drasztikusan csökken.

Nagy sláger stúdiótokban a zsírfagyasztás, bár a kezelés neve elsőre kicsit rémisztően hangzik

Nagy sláger stúdiótokban a zsírfagyasztás, bár a kezelés neve elsőre kicsit rémisztően hangzik.

Pedig maga az eljárás nem az, és természetesen teljesen biztonságos. Nagyon szeretik a vendégeink, mert végleges zsírcsökkentést tesz lehetővé diéta nélkül.

A működési elv egészen egyszerűen az, hogy az elfagyott zsírsejtek kikristályosodnak és szétrepednek, tartalmukat pedig a szervezet dolgozza ki magából 2-6 hét alatt. Ebből maximum 4 kezelés szükséges, egy kezelés körülbelül egy órát vesz igénybe. Kiválóan kezelhető a has, derék, külső-belső combok, hát és felkarok.

Mi az a plusz, amit ti itt Békéscsabán személyesen hozzá tudtok tenni a kezelések hatékonyságához?

Folyamatosan figyeljük az aktuális trendeket és kizárólag a hatékony gépeket tartjuk.

Képzésekre és tanfolyamokra járok kollégáimmal együtt, aki egyben a lányom is, ő Gréta, hogy a legjobb tudásunk szerint segíthessünk mindenkit, aki bizalmával megtisztel minket, és a változni akarás szándékával ellátogat hozzánk Békéscsabára a Zsírbontó stúdióba.

One Comment on “Interjú Megyeri Ildikóval, a Békéscsabán található Zsírbontó Stúdió megálmodójával”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük