Interjú Váróci Ágnes Mérlegképes könyvelő-adótanácsadóval

Szintlépés a könyvelésben digitalizációval – Interjú Váróci Ágnes Mérlegképes könyvelő-adótanácsadóval

Váróci Ágnes évek óta sikeres könyvelőirodát működtet, széles ügyfélkörrel rendelkezik.

Vállalkozások keresik az ország minden pontjáról, a gazdasági élet szinte minden szegmenséből.

Kimagasló eredményeit, könyvelőirodájának folyamatos fejlődését szakmai elhivatottságának, maximalizmusának és egyben nyitottságának köszönheti.

Ági kiemelten figyel minden egyes ügyfelére, nemcsak könyvelő, hanem sokszor pszichológus, tanácsadó és barát is egyben.

Ági évek óta él a számok bűvöletében.

A könyvelés tudománya, a számviteli és gazdasági ismeretek, törvények és paragrafusok, adózás, bérszámfejtés fogalmak míg másokban borzongást váltanak ki vagy épp száraz és unalmas munkának tartják, Ági számára a kihívást és egyben a sikert jelentik.

Ügyfeleinek könyvelését úgy vezeti, mintha sajátja lenne, azon és azért dolgozik, hogy megtalálja ügyfelei számára például a legkedvezőbb adózási lehetőséget.

Már 2005-ben felmerült, hogy saját vállalkozást indít.

Igaz, ekkor még másodállásban kezdte el felépíteni könyvelő irodájának ügyfél körét, hiszen csaknem 12 éven keresztül volt egy országos hálózattal rendelkező pénzügyi cég gazdasági igazgatója.

Az itt megszerzett tudás fontos alapja volt könyvelői vállalkozásának.

Az itt megszerzett óriási tapasztalat fontos alapja volt könyvelői vállalkozásának.

Mi a sikerének titka?

Elmondása szerint több elengedhetetlenül fontos pillére van egy sikeres könyvelőirodának a szakmai felkészültség és tapasztalat mellett.

Ági szakmai kvalifikáltsága, több éves tapasztalata abban, hogyan kell egy vállalkozás gazdasági folyamatait akár a nulláról felépíteni, a sikerének egyik záloga, hiszen a vállalkozások életét, működését nem csak könyvelői oldalról képes látni, hanem érti a gazdasági folyamatok működését is.

Büszke arra, hogy ügyfelei maximálisan elégedettek a könyvelőiroda által nyújtott szolgáltatások minőségével és mindezt teszi versenyképes, emberi árakon és országosan.

Ági mottója és egyben célkitűzése minden ügyfele tekintetében, hogy kiszámítható és költséghatékony pénzügyi hátteret teremtsen, és stabil alapot adjon ügyfeleknek, megteremtve ezáltal a folyamatos szakmai fejlődés lehetőségét számukra.

A folyamatos innováció mindig ott lebeg a szeme előtt, s hogy miben tudná magát megkülönböztetni a többi könyvelőirodától, így a marketingre is mindig áldoz.

Míg néhány évvel ezelőtt még papír alapon történt minden, az adóbevallás és könyvelés, az adatok rögzítése és nyilvántartása, a könyvelői kartonok, a számlák iktatása, mára mindez már digitalizált formában valósul meg.

A cégekkel kapcsolatos információkat adatbázis formában tároljuk, a könyvelést on-line formában végezzük.

A digitalizáció a könyvelési folyamatokat is felgyorsította és hatékonyabbá tette”, mondta kérdésünkre Ági. „

A digitalizáció tette megvalósíthatóvá, hogy könyvelői tevékenységet országosan tudjunk végezni, hiszen mára már minden számviteli dokumentum, bevallás digitalizált formában, on-line platformokon történik”, folytatja interjú alanyunk.

„Hiszek az élethosszig tartó tanulásban, és abban, hogy egy szakembernek folyamatosan fejlesztenie kell magát.” Fontos számára az is , hogy a vállalkozók fejében elültesse, miért fontos a pénzügyi tudatosság, s hogy még mielőtt céget alapítanak, először egy jó könyvelőt találjanak.

Ügyfelei mára már kézről-kézre adják Váróci Ágnes könyvelő elérhetőségét.

Zárszóként Váróci Ági mérlegképes könyvelő, adótanácsadó kihangsúlyozza azon hitvallását, miszerint tanácsaival, szakmai hozzáértésével, hozzáállásával, precizitásával kiemelt ügyfelként kezeli minden megbízóját, tisztában van azzal a vitathatatlan ténnyel, ő nem csupán csak egy könyvelő, hanem annál sokkal-sokkal több:

a legfőbb pénzügyi bizalmi embere az ügyfeleinek.

One Comment on “Interjú Váróci Ágnes Mérlegképes könyvelő-adótanácsadóval”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük