Az elakadás oldása. ThetaHealing

Az elakadás oldása-ThetaHealing, egy laikus szemével

Az érzelmekkel dolgozó technikával egyre több helyen hallhatunk

Érzelmeink és gondolataink mindig kéznél vannak, Minél több ember kapcsolódik a feltétel nélküli szeretet energiájához, annál szebb lesz a világ !

– Interjú Sarudi Bernadettel.

Tudatalattink körülbelül 88%-ban irányít bennünket, és csak kb; 12%-ban döntünk tudatosan.

Az emberiség már régóta kutatja, hogyan befolyásolható a tudatalatti, hiszen így visszakaphatnánk az irányítást önnön életünk fölött.

A ThetaHealing egy remek módszer erre: a technika segítségével könnyen tetten érhetők és megváltoztathatók az életünket korlátozó hiedelmek.

 Hogyan ismerkedtél meg a ThetaHealing módszerével? Hogyan változott meg az életed?

– Hogyan ismerkedtél meg a ThetaHealing módszerével? Hogyan változott meg az életed?

– Már nem akarom lenyűgözni az embereket, nem tőlük várok elismerést.

Sokkal magabiztosabb vagyok, jelentősen nőtt az önbizalmam is. Boldog vagyok és szerencsésnek érzem magam és boldoggá tesz, hogy másokon segíthetek.

Amikor megtanultam a ThetaHealing-et, fogalmam sem volt, hogy ilyesmivel foglalkozom majd, és arra se gondoltam volna, hogy ennyi ember megkapja általam a deekshát.

– Összefoglalnád röviden, mi is a ThetaHealing?

– Ez pusztán egy egyszerű technika, amit bárki képes alkalmazni, miután elsajátította.

Sokan attól tartanak, nem tudják majd használni, de ez teljesen alaptalan félelem.

Mindenki úgy születik, hogy van egy hardvere és egy szoftvere, hogy informatikai hasonlattal éljek.

Az emberiség tévhite, hogy a hardver adott, hiszen mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy belenézzen a saját hardverébe, és ott találja az összes választ.

Magunkba nézve megtaláljuk, mi az, ami hátráltat, és azonnal ki tudjuk cserélni például az előítéleteinket, vagy akár a múltból, előző generációktól örökölt, néha alaptalan félelmeinket és tévhiteinket.

Gyorsan képesek vagyunk megtalálni szenvedéseink és sikertelenségeink mélyben gyökerező okait.

Mondok egy példát.

A játszótéren homokozik egy kisfiú és egy kislány. A fiú megüti a kislányt, aki sírva az anyjához szalad.

Az anyja, hogy megvigasztalja, azt mondja neki: tudod, így viselkednek a fiúk, amikor tetszik nekik egy lány, így bánik veled, ha szerelmes beléd.

A kislány felnő, és nem érti, miért vonzza az agresszív férfiakat. A mélyben gyökerező tudatalatti program működik.

Erről szól a pszichológia.

– Igen, de amíg pszichológiai módszerekkel akár hónapokra, évekre van szükség ennek a rossz „programnak” a feltárására és átalakítására, addig a ThetaHealing gyorsan megtalálja és kioldja azt.

Minden attól függ, milyen igazságot fogad el a tudatalattink valóságnak.

A kimondott szó 30-40%-ban hatékony, a vizualizáció 60-70%-ban, a théta 80-90%-ban.

A kimondott szó 30-40%-ban hatékony,  a vizualizáció 60-70%-ban, a théta 80-90%-ban.

1 órás ThétaHealing konzultáció akár három év pszichológiai kezelést képes összefoglalni.

Egy lány ügyfelem írta: mielőtt találkoztunk, úgy gondolta, semmi értelme az életének, öngyilkos akart lenni, de ezt akkor nem mondta meg nekem, viszont a kezelés óta többé nem gondol ilyesmire, mert már tudja, miért van itt a Földön.

Azóta számtalanszor találkoztam hasonló esettel. A tanfolyamokon, amiket tartok Dabason, nem csak a ThetaHealing elméletét tanulják meg a résztvevők, hanem megélik, érzékelik a változást, megváltozik a gondolkodásmódjuk, sikeresebbé válnak a szerelemben és a munkájukban, egészségesebbek lesznek.

Amint felhagynak az áldozatszereppel és mások hibáztatásával, új lehetőségek nyílnak meg előttük, és pozitív változások következnek be az életükben.

– Mit gondolsz, így működhetnek az indiai guruk és nagy vallási vezetők is? Így gyógyíthatott és támaszthatott fel embereket Jézus?

– Ezt sajnos nem tudhatom, mivel csak a követőiktől vannak információink.

A ThetaHealingnek egyik valláshoz sincsen köze. Nyilvánvalóan az emberiség nagy tanítói is felsőbb tudástól és hatalomtól kapták a képességeiket és tudásukat, és mi rá tudunk hangolódni az ő energiáikra.

Ez az öt szint, amiről beszéltem, nagyon szorosan kapcsolódik egymáshoz, és a folyamat bekapcsolódik a Föld körüli elektromágneses hálóba, végső célja pedig a feltétel nélküli szeretet kiáradása.

A ThetaHealing lelki gyógymód, vagy konkrét betegségeket is lehet általa gyógyítani?

– Ez nem a szó klasszikus értelmében vett gyógyító eljárás, de gyakran vezet gyógyuláshoz.

Előfordult, hogy az alaptanfolyam után kigyógyult valaki a rákból. Pánikbetegek gyakran számolnak be arról, hogy miután eljutottak a baj gyökeréhez, és lecserélték a pánikot kiváltó hiedelmet, többé nem tapasztalták a tüneteket.

Vannak szenvedélybetegek, akik kigyógyultak szenvedélyükből, de természetesen ez csak akkor működik, ha az illető igazán és mélyen legbelül is akarja és megengedi a változást.

Bármit meg tudunk tenni, amiben hiszünk, és bármi lehetségessé válik.

A ThetaHealing®-et Vianna Stibal alapította, miután 1995-ben meggyógyult rákból. Azóta többször is meggyógyította magát ezt a technikát alkalmazva. 2000 óta képez tanárokat, akik a világ minden tájára elviszik ezt a sajátos meditációt.

A ThetaHealing® révén a résztvevő könnyedén megtalálhatja a korlátozó hiedelmeit, és gyorsan meg is tudja változtatni őket. „A céltudatosságom vezet, hogy megosszam mindazt, amit tudok.

Tudom, hogy létezik egy teremtő erő, nevezhetjük a Teremtés Energiájának vagy Istennek, s ennek mi a részei vagyunk.

Mivel isten bennünk van, ahogy a korlátozó hiedelmeket eltávolítottuk, minden lehetségessé válik” – írja Vianna. A ThetaHealing a nevét onnan kapta, hogy e meditáció során a meditáló, avagy gyógyító agya théta-aktivitást (4-7 Hz) mutat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük