Megoldás a meddőség kezelésére a Pranagarden-től

Megoldás a meddőség kezelésére a Pranagarden-től

Babaváró termékkel rukkolt elő a Pranagarden

Mennyire mély a meddőség problémája?

Magyarországon a nőgyógyászati ​​kórházak látogatásainak 50%-át teszi ki a meddőséggel kapcsolatos problémákkal érkezők aránya.

A károsodott termékenységű párok esetében a nők 92%-a és a férfiak 49%-a mutat patológiát a reproduktív rendszerben.

A meddőséget klinikailag akkor diagnosztizálják, ha 1 év rendszeres, védekezés nélküli közösülés vagy 6 hónap elteltével nem sikerül teherbe esni, ha a nő 35 évesnél idősebb.

Különféle egészségügyi állapotok és egyéb tényezők hozzájárulhatnak a termékenységi problémákhoz, és minden egyedi esetnek egy vagy több oka is lehet, vagy bizonyos esetekben nincs is igazából azonosítható oka.

A Pranagarden szinte minden esetben sikeresen küzd a meddőség ellen

Sebestyén Tímea a Pranagarden tulajdonosa és megálmodója szerint négy tényező szükséges a sikeres terhességhez:

1. Egészséges sperma/pete

Egészséges sperma/pete

A spermium/petesejt szerkezeti és funkcionális hatékonysága olyan tényezőktől függ, mint a test felépítése (Prakriti), az életkor, az étrend és az életmód.

Ezen tényezők módosítása javíthatja a sperma/pete minőségét. A szisztémás betegségek vagy fertőzések, a menstruációs rendellenességek, a petefészek-betegségek mind a nők, mind a férfiak esetében befolyásolhatják a petesejt minőségét. 

A sérülések, a dohányzás, az alkoholizmus befolyásolja a spermiumok minőségét/mennyiségét. Az Ayurveda olyan étrendet és életmódot javasol, amely javíthatja a spermiumok és a petesejtek egészségét. 

A Pranagarden ezért létrehozta a BABAVÁRÓ készítményét, mely a jelenlegi visszajelzések szerint elsöprő sikerrel nyújt megoldást a babát váró nők körében (is).

2. Egészséges női nemi szervek:

Egészséges női nemi szervek

A petevezeték és a méh egészsége elengedhetetlen a sikeres fogantatáshoz és a terhesség „normális” befejezéséhez. Egészségi állapotuk olyan tényezőktől függ, mint az életkor, a kapcsolódó betegségek hiánya, a rendszeres menstruációs ciklus stb.

A női meddőségi tényezők az összes meddőségi eset hozzávetőleg 50%-áért felelősek. A méhet érintő betegségek, például fibrózis; a petevezeték sérülése, elzáródása vagy gyulladása stb; meddőséget okozhat.

 A Pranagarden kínálatában vannak olyan termékek, amelyek szabályozhatják a menstruációs ciklust, megszüntethetik ezekben a csatornákban az elzáródást és erősíthetik a méhet. 

A Pranagarden Áyurvéda terméke sikeresen megbirkózik a méhet és más nemi szerveket érintő betegségekkel is.

3. A szexuális aktus megfelelő időpontja:

A szexuális aktus megfelelő időpontja:

Egy 28 napos ciklusban a petesejt csak egyszer szabadul fel, és csak 24 óráig marad termékeny, míg a spermium 3-7 napig élhet. 

Az emberek gyakran nehezen esnek teherbe, amikor nem közösülnek ovulációval. A modern korban a technológiához, a közösségi médiához való megnövekedett hozzáférés, valamint a hosszú munkaidővel és munkahelyi stresszel járó változó munka jellege csökkentette a pár szexuális aktivitását. 

Az Ayurveda szerint a szex boldogság és szaporodás. A „nyugodt lelkiállapot” nagyon fontos a sikeres terhességhez. 

Sokszor a teherbe esés még egy klinikailag normálisnak tartott pár számára is „álom” marad. Ennek oka a különböző pszicho-érzelmi tényezők; mint a megfelelő érzelmi kapcsolat hiánya a pár között, stresszes életmód stb…

4. Megfelelő táplálkozás:

A fogantatás után a magzat megfelelő táplálkozása elengedhetetlen a sikeres terhességhez. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük