Mikor, ha nem most? Te felszereltetted már az árnyékolókat?

Megfelelő árnyékolás

A tavaszi időszak sok szempontból mozgalmas része az évnek, ilyenkor sok iparág éli főszezonját.


Főként azok az iparágak kerülnek előtérbe, melyek a nyári meleghez és napsütéshez köthető szolgáltatásokat nyújtanak.

Ráadásul az utóbbi időszakban a világ helyzete rávilágított arra is, hogy otthonunk komfortos kialakításával nem törődhetünk eleget, a kényelemre és minőségi életvitelhez szükséges komfort kialakítására muszáj kellő figyelmet fordítani.

Ha szeretnénk magunkat minden helyzetben jól érezni otthon, meg kell tennünk mindent, hogy ezt biztosíthassuk a magunk és családunk számára egyaránt.

Az időjárás az elmúlt évtizedekhez képest is sokat változott, egyre gyakoribbak évről évre a nagy szélsőségek.

Egyik nap még kabátot viselünk, a másik nap már egy póló is elég, ez rendkívül megviseli az emberi szervezetet.

A nyári meleg is egyre szélsőségesebb, míg korábban a 30 fok már forróságnak számított hazánkban, mostanság nem ritka nyaranta a 40 fok közeli hőmérséklet.

És a kinti meleg a belső terek hőmérsékletére is nagy hatással van, pláne, ha nem tesszük meg a kellő óvintézkedéseket.

A hőszigetelés a nyári időszakban igazán fontos, ennek ellenére még mindig nem kap elegendő figyelmet ez a terület. Pedig akár egyszerű teendőkkel is sokat javíthatunk az otthonunk komfortján, a belső hőmérséklet kényelmessé tételén.

Klímát egyre több otthonban szerelnek fel, és ez ugyan valóban képes a belső hőt lecsökkenteni, ugyanakkor a magas villanyszámla sokak számára elrettentő indok ahhoz, hogy egész nyáron kellemes hőmérsékletet teremtsenek.

Az árnyékolástechnika számos olyan megoldást nyújt a lakosság számára, amivel élve hosszú távon sokat spórolhatnak a léghűtés költségein.

A megfelelő árnyékoló nem csak kint tartja a forró napsugarakat, ez által megakadályozva a belső tér extrém felmelegedését, de bizonyos esetekben még extra szigetelő funkciókat is elláthat, ami tovább csökkentheti a belső hőmérsékletet.

Egy jó minőségű redőny például akár 23%-kal is csökkentheti a felmelegedés mértékét, és az nagy mértékű megtakarítást jelenthet a családok számára.

Ha pedig figyelembe vesszük, hogy a 2021 januárja óta igényelhető felújítási támogatás összegét árnyékolástechnikai eszközök kiépítésére is fordíthatjuk, ezzel pedig akár 50%-kal is csökkenthetjük a költségeket, máris még jobb befektetésnek tűnik az árnyékolók felszereltetése.

Egy ilyen munkálatnál a legnehezebb lépés a megfelelő vállalkozó megtalálása, aki nem csak profi munkát végez, de remek termékeket is tud biztosítani.

A CsiziRedőny csapata 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a nyílászárók és árnyékolók beszerzése és beépítése területén, így aki valóban profi munkát szeretne, bátran keresse őket!

Országosan, szinte bárhol tudnak kivitelezéseket vállalni, alaposan megterveik munkálataikat és a legmerészebb elképzeléseket is magabiztosan képesek megvalósítani.

Ha Te még nem szereltetted fel ablakaidra a megfelelő nyílászárókat, most eljött az ideje!

Érdemes még a szezon előtt felvenni a kapcsolatot a céggel, így biztosan rövid határidőn belül el tudják végezni a kívánt munkálatokat.

Ha nem vagy biztos benne, melyik ablakra, milyen típusú árnyékoló lenne a legmegfelelőbb, akkor is keresd bátran őket. Nagy tapasztalatukból kifolyólag szakértő tanácsokkal is el tudják látni ügyfeleiket.

Ha most belevágsz, nem csak egy álandó kellemes hőmérsékletet érhetsz el otthonodban, de a hűtésre fordított áram mennyiségén is sokat spórolhatsz!

Így aztán nem is kérdéses, hogy ez lesz számodra az idei év, és a közeljövő legjobb befektetése!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük