Milyen szoknya illik hozzád a legjobban?

A megfelelő szoknya típus mellett tehát az is fontos, hogy kényelmesen, magabiztosan tudjuk hordani!

A szoknya az egyik legnőiesebb és legelegánsabb ruhadarab, amit egy hölgy felvehet, már nagyon régen, évszázadokkal ezelőtt is a szoknyák a nőiesség jelképezték.


A szoknyák világa rendkívül színes és érdekes, nagyon sok féle, formájú darab közül válogathatunk.


Vannak például hosszabbak, rövidebbek, testhez simulók, ceruzaszoknyák, farmerdarabok.


Most megmutatjuk, hogyan találd meg a számodra legelőnyösebb szoknyákat, amikben gyönyörűen fog mutatni tested, és magabiztos érzést nyújtanak.

A Scarlet Fashion-nél megtalálod ezeket!

Ha valaki alapvetően nem szeret szoknyát hordani a mindennapokban, és inkább a nadrágok mellett teszi le a voksát, de például egy fontos eseményre szívesen beszerezne egy szoknyát, könnyen elveszhet az óriási kínálatban, nem tudhatja, melyik is a jó választás, mi előnyös számára.

Lehet, hogy egy darab elnyeri a tetszésedet, ám nem áll rajtad kimondottan jól.

Hogyan lehet elkerülni, hogy „rossz” szoknyát vásároljunk?

Először is tudnod kell, fel kell mérned, hogy milyen az alkatod, és ennek függvényében már könnyebb lehet a választás, ha tudod, hogy mi áll jól a testalkatodhoz, mit kell kiemelned idomaid közül.

Felejtsük el azt a sztereotípiát, hogy a kerekebb lányok nem hordhatnak szoknyát!

A megfelelő darab kiválasztásával mindenki elbűvölően és elegánsan fog mutatni egy nőies szoknyában.

Amennyiben alma alkatú vagy, ami azt jelenti, hogy a tested alsó része vékonyabb, míg a hasad kerekebb, akkor rajtad nagyon jól állhat egy magas derekú darab, ami a hasad helyett kiemeli lábaid.

Ha körte alkatod van, azaz széles a csípőd, akkor az A-vonalú szoknyák a legjobb választás, hiszen ez kiemeli a derekadat.

A homokóra alkatúak számára a kiváló döntés egy ceruzaszoknya lehet, ez emeli ki legjobban az idomaikat.

Ha minden testrészed körülbelül egyforma széles, akkor rajtad remekül fog mutatni egy testhez simuló miniszoknya.

Alacsony lányként szinte bármilyen miniszoknya jól állhat rajtad, legyen az testhez simuló, fodros, vagy harangszoknya. Rövid szoknyában magasabbnak fogsz tűnni, mint egy hosszúban.

Maxi szoknya? A magas és egyben vékony lányoknak ez nem hiányozhat a ruhatárukból!

Ez a darab nekik áll a legjobban.

Mind ezeket a különféle darabokat persze rengeteg féle színben, mintában, hosszúságban meg lehet találni, mindenki igénye tökéletesen ki van elégítve szoknyák terén is. Olyan nincs, hogy valaki ne találna számára megfelelő szoknyát!

Legyünk tisztában azzal, mi áll jól testünkön, így időt spórolhatunk, és nem vesszük meg feleslegesen azt, amit később nem tudunk hordani, a számunkra nem előnyös szabás miatt.

Azért is fontos a legelőnyösebb szoknya megtalálása, hogy jól érezzük benne magunkat. Nem csupán az a szempont, hogy kifogástalanul álljon rajtunk.

Viszont, ha jól mutatunk benne, kiemeli testünk előnyös részeit, akkor mi is jól fogjuk érezni magunkat benne, nem fogunk feszengeni, csinosak, dekoratívak leszünk benne, akár csak egy hétköznapon munka közben, vagy egy jeles eseményen.

A megfelelő szoknya típus mellett tehát az is fontos, hogy kényelmesen, magabiztosan tudjuk hordani!

Természetesen az sem mindegy, mi vásárlásod célja. Egy hétköznap is hordható darabot keresel, egy lazát, vagy esetleg esküvőre mész?

Nálunk, a Scarlet Fashion-nél bármit megtalálhatsz! Mindig merjünk nyitni az új dolgok felé, amennyiben eddig nem volt része a szoknya ruhatárunknak, legyen az!

A széles, és folyamatosan bővülő kínálatunknak köszönhetően itt biztos megtalálod azt a szoknyát, amire szükséged van.

Könnyedén rendelhetsz webshopunkból online, de üzletünkbe is betérhetsz, Budapestre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük