Telt és ránctalan arcvonások hosszú távon, plasztikai beavatkozás nélkül? Igen, lehetséges!

Ránc kezelése és ajakfeltöltés. Fegyvernek. Dr. Bognárné Szabó Ildikó

A kor előrehaladtával az idő nyomot hagy bőrünkön, és ennek leglátványosabb felülete az arc, hiszen ez mindig szem előtt van.

És bár a legjobb orvosság szinte mindig a megelőzés, vannak olyan hatások, melyeket nem tudunk elkerülni, előbb vagy utóbb mindenképpen nyomot hagynak kinézetünkön.

A napsütés, a szél, a vitaminok vagy ásványi anyagok hiánya, az oxidatív stressz mind meglátszódhatnak arcunk bőrén, de még a jóízű nevetés, az aggódás vagy éppen hosszas koncentráció is nyomot hagyhat mimikai ráncok formájában.

Egy bizonyos pontig ez nem, hogy csúnya, de még szép is lehet, hiszen minden egyes rácnak megvan a maga saját története, azonban a mérték, mint mindenben, itt is döntő.

A feszes, makulátlan és ragyogó bőr, nem csak ápolt és igényes, de mindig fiatalos külsőt is biztosít.

És ma már nem kell erről azoknak a hölgyeknek vagy férfiaknak sem lemondania, akik arcán már megjelentek az imént említett ráncok, a bőrük veszített feszességéből, így fiatalosságából is egyaránt.

Azok számára is remek megoldást javaslunk most, akik szívesen megszabadulnának a ráncoktól, de egy plasztikai beavatkozást túl drasztikusnak találnak. Az ő számukra is nagyszerű megoldást jelenthet az LbNHyaluronpen.

A hyaluron sav egy természetes, a szervezetben is előforduló anyag, mely nagyban felelős a bőr fiatalságáért és feszességéért.

Az idő előrehaladtával a sejtek természetszerűleg egyre kevesebb hyaluron savat tartalmaznak, így az petyhüdtté, tónustalanná, ráncossá válhat.

Az LnBHyaluronpen technológia keresztkötéses hyaluron savat képes a bőrbe juttatni, vágás, tűszúrás és fájdalom mentesen.

A gép nagy nyomás segítségével juttatja a hatóanyagot a bőrbe, így hatása rendkívül látványos és hosszan tartó, még sem kell tartanunk az esetleges kellemetlenségektől és mellékhatásoktól sem.  

Kiválóan alkalmas a módszer ráncfeltöltésre, ajakdúsításra az arc tónusának visszaállítására. Hatalmas előnye amellett, hogy kíméletes, természetes és hatékony, hogy a beavatkozás nem mutat drasztikus eredményt, szép, természetes és finom eredményt lehet vele elérni.

Az LbNHyaluronpen kezelés igénybevétele rendkívül egyszerű és átlátható folyamat. Az első lépés az időpont egyeztetés után egy alapos felmérés, mely során kiderül, mely területeken érdemes a folyamatot alkalmazni, és milyen mennyiségű hyaluront optimális a bőrbe juttatni.

A kezelés napján a folyamat egy alapos arctisztítással kezdődik, majd azt követi az abrázió, a gépi hyaluron betöltés és végül egy alapos hidratáló krémezés.

Ha te is úgy érzed, szívesen kipróbálnád ezt a nagyszerű módszert, nincs más dolgod, mint felkeresni Dr. Bognárné Szabó Ildikót, az LbNHyaluronpen módszer specialistáját.

A kiváló kozmetikus szalonjában nagy biztonságban, maximális szakértelemmel és körültekintéssel végzi az említett kezelést, így garantált a csodálatos végeredmény.

Időpontot egyeztetni az általa vezetett szalon, az Individual Beauty weboldalán található elérhetőségeken, valamint a szintén itt található űrlap kitöltésével lehetséges.

És ha már ott jársz, bátran szemezgethetsz további szolgáltatásai között is, hiszen Ildikó rendkívül széles kozmetikai gépparkkal, szolgáltatási palettával rendelkezik.

Itt nem csak a klasszikus kozmetika kínálta lehetőségeket, de a legfrissebb technológiai újításokat is igénybe veheted, bizalmas, kellemes és igényes környezetben.

A szép, ápolt és fiatalos kinézet már számodra sem marad álom többé, látogass el az Individual Beauty szalonba, és újulj meg teljesen Ildikó kezei között!

Viszlát ráncos, petyhüdtt, fáradt arcbőr, üdvözlünk sima, telt és fiatalos vonások!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük