Viszlát szőrös lábak! Hello végleges szőrtelenítés!

Szőrtelenítés. Fegyvernek. I-beauty

A 80-as, de még a 90-es évek tájékáról is láthatunk olyan fényképeket, melyeken a strandoló, rövidnadrágot viselő hölgyek a maguk teljes természetességében pompáznak, és nem távolították el szőrüket.

És bár a fiatalság egyes képviselői újra divatba kívánják hozni a természetesség ezen formáját, általánosságban elmondható, hogy a nők szőrtelensége az igényesség és tisztaság egyik fő motívumává vált az utóbbi évtizedekben.

Szőrtelenítés. Fegyvernek. I-beauty

Mivel az igény nagy a mindig sima, selymes és szőrtelen végtagokra, testhajlatokra, az lehetőségek is ehhez mérten igazodnak, folyamatosan fejlődnek azok a technikák, melyek segítségével a leghosszabb távon, a legkíméletesebben és legpraktikusabban meg lehet szabadulni a szőrtől.

Szinte biztos vagyok benne, hogy te is hallottál már a végleges szőrtelenítésről! De hogy pontosan mit takar ez a folyamat, kik vehetik igénybe, és melyik a leghatékonyabb megoldás? Ebből a cikkből most ezeket is megtudhatod!

A végleges szőrtelenítés, mint ahogyan azt a folyamat neve is elárulja, arra szolgál, hogy véglegesen megszabadulhassunk a testünk nem kívánatos szőrösödésétől.

Több különböző módszer is rendelkezésre áll már a cél eléréséhez, de a leghatékonyabb és legkíméletesebb módszer nem más, mint az úgynevezett SHR, vagyis Super Hair Removal.

Ez a technológia ötvözete a hagyományos lézeres és a villanófényes IPL szőrtelenítésnek, így nagyon gyors, látványos eredményt lehet vele elérni, de kevés fájdalommal.

Hatalmas előnye, hogy bármilyen testtájon alkalmazható, akár szőke szőrszálak esetén is hatékonyan működik, minden bőrtípuson, akár napbarnított bőrön is kiválóan használható.

A gép az eljárásból adódóan, a lehető legkisebb kellemetlenséget okozza, rendkívül hatékony, akár 6-8 kezelést követően elérhető vele a teljes szőrtelenség.

Annak, aki a módszer kipróbálására adja fejét, azért néhány fontos szabályt figyelembe kell vennie. A kezelések előtt 2-3 héttel már nem szabad napozni, sem pedig szoláriumot használni.

A kezelés napján nem kenhetjük be a kezelt felületet sem testápolóval, sem fényvédővel, vagy bármilyen egyéb kozmetikummal.

Az első kezelést 2 héttel megelőzően a kezelt felületeket le kell borotválni, fontos, hogy más szőrtelenítési módszer, mint a gyantázás vagy az epilálás nem alkalmazható.

Emellett pedig ügyelni kell a fényérzékenységre, a rendszeres gyógyszerszedésre, és fontos információ, hogy a módszer tetovált testfelületeken nem alkalmazható.

És hogy valóban végleges-e a végleges szőrtelenítés?

Mivel az SHR módszer csak az éppen aktív növekedési szakaszban lévő szőrtüszőkre hatásos, előfordulhat, hogy az éppen a kezelés alatt inaktív állapotban lévő tüszők miatt néhány év múlva a folyamatot szükséges megismételni.

Ennek ellenére kimondható, hogy egy valóban hatékony és hosszútávú megoldásról beszélhetünk, ha a cél a teljes és végleges szőrtelenség.

Már csak az lehet kérdés, hová érdemes fordulni akkor, ha szeretnénk az SHR módszert igénybe venni.

Ez a szőrtelenítési technológia az igazán igényes szalonok módszere. Az elvártakhoz hű eredmény érdekében a szőrtelenítő gépnek nagyon jó minőségűnek, a kezelést végző szakembernek rendkívül felkészültnek kell lennie.

Az Individual Beauty szalonban Dr. Bognárné Szabó Ildikó a legnagyobb odafigyeléssel végzi el a végleges szőrtelenítést, csak úgy, mint minden más, a szalonban elérhető kozmetikai kezelést. Széles kozmetikai gépparkja, elhívatottsága és lelkiismeretessége is garantálja ügyfelei örök boldog elégedettségét.

Ha valóban az a célod, hogy ne kelljen többé rendszeresen a szőrtelenítés fájdalmas és fáradalmas módszereivel küzdened, látogass el az Individual Beauty szalonba Szolnokra!

Az i-beauty.hu weboldalon található elérhetőségeken vagy az oldalon található űrlap kitöltésének segítségével azonnal időpontot is egyeztethetsz!

Ne késlekedj, hisz a nyár hamarosan beköszönt és ha a végleges szőrtelenítés mellett döntesz, idén végre egyszer sem kell majd arra gondolnod a rövidnadrág felvétele közben, hogy a lábad tökéletesen szőrtelen-e, vagy sem!

3 Comments on “Viszlát szőrös lábak! Hello végleges szőrtelenítés!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük