Bérelhető műtő orvosoknak és egynapos sebészeti beavatkozások Szolnokon

Bérelhető műtő. Medivine

A Medivine sebészeti központ egynapos magánberuházásból jött létre Szolnokon.

A legkorszerűbb szakmai színvonalon, a betegek igényeit maximálisan figyelembe vevő szolgáltatást nyújt a Medivine sebészeti központ.

A klinika Szolnok egy központi helyén működik a Hild János téren, ahol plasztikai – esztétikai sebészeti, általános sebészeti, kéz- és lábsebészeti, ortopéd sebészeti, általános sebészeti, érsebészeti és plasztikai sebészeti műtéteket végeznek nagy sikerrel.

Törvény által meghatározott egynapos sebészeti beavatkozásokkal foglalkozik a Medivine sebészeti központ az említett szakterületeken.

De fontos tudni! Az egynapos sebészeti beavatkozás ill. ellátás olyan műtétet és műtét utáni felügyeletet jelent, amely nem haladja meg az intézetben töltött egy napot.

A beavatkozást követően a beteg saját lábán, kísérővel távozik.
A páciens kivizsgálása és utókezelése ambuláns módon, járóbetegként történik.

A sebészeti műtétre előzetes kivizsgálást követően – ez általában a műtétnek megfelelő szakorvosi, labor ill. altatóorvosi véleményezést jelent – tervezetten kerülhet sor.

A sebészeti beavatkozás időpontját a beteg és az orvos közösen határozza meg, természetesen a beteg igényeinek (elfoglaltság, életvitel, családi háttér…) figyelembe vételével.

Az egynapos sebészeti ellátás keretében végezhető műtéthez a pácienssel szemben is vannak feltételek.

Bérelhető műtő orvosoknak és egynapos sebészeti beavatkozások Szolnokon

A páciensnek jó általános állapotúnak kell lennie, súlyos rendszerbetegség nélkül.

Az otthoni ápolási-gondozási körülményeket is biztosítania kell, telefonos elérhetősége elengedhetetlen.

Az egynapos sebészeti ellátást törvény szabályozza, mely szigorú személyi és tárgyi feltételekhez köti a beavatkozások elvégzését, ill. részletezi az egynapos sebészeti ellátás keretében végezhető beavatkozásokat is.
Betegeiket kellemes környezetben, családias légkörben fogadja a Medivine sebészeti központ a hét bármely napján, napszaktól függetlenül, akár az esti órákban is.

Európai színvonalú műszerezettséggel, tágas, klimatizált környezetben, maximális diszkréció mellett végzik a szükséges beavatkozásokat.

Európai színvonalú műszerezettséggel, tágas, klimatizált környezetben, maximális diszkréció mellett végzik a szükséges beavatkozásokat.


Minden szakterületen kiváló szakemberek állnak érdeklődő pácienseink rendelkezésére.

HasplasztikaCombplasztikaFelkarplasztikaMellfelvarrásFülplasztikaOrrplasztikaZsírleszivásRáncfeltöltésSzemhéjplasztikaArcplasztikaMellnagyobbitás

A kezelési javaslatokat minden esetben egyénre szabottan állítja össze a Medivine magánsebészeti központ szakorvosa. Ügyfelei akár kísérőikkel együtt, szakszemélyzet felügyelete mellett tölthetik a beavatkozás utáni pihenő időszakot.

Betegszobáik kiemelt kényelmet, maximális inkognitót biztosítanak. Igény esetén a műtéti kivizsgálás is intézetük közreműködésével történik.
Bátran forduljon a Medivine magán sebészeti központhoz bármilyen kellemetlennek ítélt problémájával kapcsolatosan, udvarias, diszkrét felvilágosításra és ellátásra számíthat. (kattintson ide)

Büszkén mondhatja el magáról a Medivine, hogy intézményükből minden páciens maximális megelégedettséggel távozott.


Műtők bérlési lehetőségével is állnak érdeklődő szakorvosok rendelkezésére: +36 70 779 8295

2 Comments on “Bérelhető műtő orvosoknak és egynapos sebészeti beavatkozások Szolnokon”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük