Hormonális zűrzavarban szenvedsz? Van rá megoldás!

A hormonok a teljes testünk működésére hatással vannak, így az ideális egyensúly fenntartása nem lehet elhanyagolható kérdés.

Ha a hormon egyensúly felborul, az enyhe esetben vezethet ingerlékenységhez, fáradékonysághoz, kedvtelenséghez.

Egy bizonyos ponton túl már fizikai tünetekben is megnyilvánulhat.

Okozhat bőr tüneteket, emésztési zavarokat, kiütéseket, migrénes fejfájást, hasi görcsöket, indokolatlan szőrösödést vagy akár hajhullást is.

Okozhat bőr tüneteket, emésztési zavarokat, kiütéseket, migrénes fejfájást, hasi görcsöket, indokolatlan szőrösödést vagy akár hajhullást is.

Súlyos esetben a nem megfelelő hormonháztartás a szerveket vagy szervrendszereket működésükben is akadályozhatja, így tényleg fontos időben feltárni az ilyen eseteket.

A rendellenes hormonváltozás maradandó károsodásokat jelentő betegségekhez is vezethet.

A rendellenes hormonállapot leggyakoribb jelei: arc és bőr problémák, hajhullás, de komolyabb eseteknél autoimmun betegségek kialakulása, csontritkulás, ciszta, mioma, PCOS, endometriózis, inzulinrezisztencia, mellékvese alulműködés vagy akár meddőség is bekövetkezhet.

Sok fiatal páros esetében fordul elő, hogy akár hogyan is próbálkoznak, nem jön össze a kisbaba. az ilyen esetek döntő többségében a hormonegyensúly rendellenessége áll a háttérben.

Vannak olyan hormonális betegségek, melyek a köztudatban már jól ismertek: ilyen például a pajzsmirigy alul- vagy túl működés.

Ez legfőképpen a súlygyarapodással, vagy hízási nehézségekkel összefüggésben szokott felmerülni, pedig a zavarnak más, komoly tünete is lehetnek.

Egy vérvétel során könnyen kiderülhet, küzd-e az érintett pajzsmirigy problémákkal, de ha bebizonyosodik a gond, még akkor jön a feladat lényegi része.

A diagnózis ismeretében fel kell állítani a helyes kezelési tervet.

Egy hormontanácsadó nem csak abban tud segíteni, hogy feltárja az esetleges hormonális zavarokkal összefüggő problémákat, de természetes és kíméletes módszerekkel helyre is tudja állítani az egészséges állapotot.

Rónay Barbara, a Natur-Med egészségközpont szakmai vezetője nem csak kiváló táplálkozási tanácsadó, de rendkívül felkészült és tapasztalt hormontanácsadó is egyben.

Segítségével nem csak a hormonális állapotunkról kaphatunk pontos képet, de azt is megérthetjük, hogyan tudjuk szervezetünket visszaállítani az egészséges állapotába.

A Natur-Med egészségközpont már több, mint 20 éve áll az emberek egészségének fenntartása és visszaállítása mellett.

Az itt igénybe vehető szolgáltatások egytől egyig természetes módszerek, olyan egészség javító folyamatok, melyek hatására 0-99 éves korig mindenki minőségibb életet élhet.

Leggyakrabban hajhullással, bőrpanaszokkal, emésztési nehézségekkel és meddőséggel fordulnak a paciensek a központhoz, és a problémák többségén az itt dolgozók nagy hatékonysággal tudnak segíteni.

A biorezonancia segítségét hívva könnyedén fel tudják állítani a szükséges kórképet, majd a szükséges kezelések darabszámát és milyenségét a diagnózis tükrében határozzák meg.

Barbara a szervezet vitamin és ásványi anyag háztartásának optimalizálásában is hatékony segítséget tud nyújtani, csak úgy, mint az optimális, az egészséget leginkább szolgáló étrend összeállításában.

Keresd fel bátran a Natur-Med egészségközpontot, ha úgy érzed, állapotod nagyobb figyelmet, egészséged helyreállítást igényel. Ha hormonális gondokra gyanakszol, erre utalnak tüneteid, itt biztosan jó kezekben leszel, remek szakemberek fognak segíteni neked.

Keresd fel bátran a Natur-Med egészségközpontot, ha úgy érzed, állapotod nagyobb figyelmet, egészséged helyreállítást igényel. Ha hormonális gondokra gyanakszol, erre utalnak tüneteid, itt biztosan jó kezekben leszel, remek szakemberek fognak segíteni neked.

Kérj időpontot mihamarabb és kezdj bele egészséged visszaállításába, hogy végre valóban régi önmagad lehess. Ha kérdésed merült volna fel, akkor a natur-med.hu weboldalon található elérhetőségeken azokat is bátran felteheted.

Az egészségnél nincsen nagyobb kincsünk, ezt sosem szabad elfelejtenünk.

De azt nem tudjuk kellőképpen becsben tartani, ha nem fordítunk rá megfelelő mértékű figyelmet. A Natur-Med csapatával kéz a kézben nem kell félned többé attól, hogy a problémáid felfedezetlenül vagy kezeletlenül maradnak!

Itt az ideje egy sokkal tudatosabb, minőségibb életnek, egy összeszedett és egészséges állapotban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük