Menyasszonyi ruha különlegességek 2021-ben

Bár már önmagában csodálatos, mikor egy nő élete egyik legfontosabb napján fehérbe öltözik

Az idei év rendkívül sok különlegességet is tartogat számunkra, ami a menyasszonyi ruha divatot illeti.

Mivel a tavalyi évben rengeteg esküvő elmaradt, vagy éppen későbbre, az idei évre tolódott, a menyasszonyok érthető módon tűkön ülve várják, hogy megtudják, idén milyen ruhákban vonulhatnak az oltárhoz igazi trendi menyasszonyként.

Bár az idei évben is divatosan lesznek a klasszikus fazonok, a hercegnő, a sellő és az A vonalú szabás is hangsúlyos szerepet kapott, a hagyományos szabások mellett sok különlegesség közül is válogathatnak az arák.

Itt is van néhány érdekes és megkapó fazon vagy részlet, ami mellett nem tudunk elmenni szó nélkül, és amit mindenképpen szeretnénk megmutatni nektek is!

A klasszikus kivágások helyett idén egyértelműen a modern, különleges nyakmegoldásoké a főszerep. Nagyon szép, kifinomult, de egyben vagány félvállas darabok közül válogathatunk.

És bár a menyasszonyi ruhák többsége az elmúlt években ujjatlan volt, idén a puffos új is újra, bár átgondolva, de feltűnni látszik.

A dekoltázsok helyett inkább a különleges hátmegoldások jutnak főszerephez, ami már csak azért is remek, mert az ifjú pár az esküvőn sokszor van a násznépnek háttal.

Előkerültek a masnik is, na de nem amolyan kislányos módon, kifinomult, szexi formában jelennek meg a ruhák hátán vagy vállpántjain.

Igazi fejedelmi kinézetet biztosít a palást, ami nem csak gyönyörű, de praktikus is lehet, például egy őszi lagzin.

A romantikus csipke még mindig divatos, de most a 3 dimenziós változatai is megjelentek, főleg virágokat ábrázolva.

A plus size menyasszonyoknak igen kedvező módon, idén nagyon szép old Hollywood stílusú ruhák között is válogathatunk, melyek abszolút jellemzője a szokásosabbnál vastagabb anyaghasználat.

Még egy jó hír, hogy a hosszú ruhák mellett idén bátran válogathatunk a rövid fazonok között is. És az igazán bevállalós menyasszonyok akár nadrágos menyasszonyi ruhában is férjhez mehetnek.

Idén is divatosak lesznek a kiegészítők, a fátylak, a fejdíszek, de akár drámai tollas menyasszonyi kalapot is választhatunk, ha ez felel meg legjobban ízlésünknek.

Mint láthatjuk, elképesztően sokszínű az idei menyasszonyi ruha divat, sok teret enged az egyéni stílus, ízlés és hangulat megtestesülésének.

Gyakran merül fel az a kérdés, hogy a különleges vonalak csak az igazán vékony, már-már modell alkatú lányoknak állnak-e jól, vagy sem!

A jó hír az, hogy az itt felsoroltak közül szinte minden megvalósítható curvy méretben is, egy kis hozzáértéssel és magas szintű stílusérzékkel.

Budapest egyik legjobb molett esküvői ruha szalonja, az Angel Moletti De Luxe esküvői ruhaszalon nem csak azért különleges, mert itt tényleg elképesztően széles ruhaválasztékkal szembesülhetnek a betérők, de azért is, mert ők a teljesen egyedi igényeket is valóra tudják váltani.

Nem utolsó sorban számos szolgáltatás megtalálható az esküvői ruhaszalonban:

Segítségükkel minden plus size menyasszony igazán gyönyörűnek érezheti magát a nagy napon, úgy ahogyan azt megérdemli.

Kezd te is itt a keresést, ha nagy méretekkel rendelkezel, hidd el, nem fogsz csalódni! Biztosan megtalálod az álom ruhádat, de emellett egy csodás élményben is részed lehet, hiszen a szalonban valódi királynőként bánnak majd veled!

Jelentkezz be mihamarabb ruhapróbára, és találd meg itt álmaid menyasszonyi ruháját!

És ha mégsem sikerül, mondd el elképzeléseidet, és engedd, hogy azt egyedileg, minden részletre kiterjedően megvalósíthassák neked!

One Comment on “Menyasszonyi ruha különlegességek 2021-ben”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük