Milyen fazonú esküvői ruhát válassz, ha molett nőként mész férjhez?

Ma már szerencsére jóval szélesebb választékban elérhetőek a nagyobb méretű menyasszonyi ruhák, mint korábban.

Nem kell az L-esnél nagyobb méretet viselő hölgyeknek sem beérniük silány minőségű, előnytelen ruhákkal.

Életük egyik legfontosabb napján ők is lehetnek csinosak, szexisek és ellenálhatatlanok.

A nagyméretű ruháknál is vannak azonban alapszabályok, amikor arról van szó, milyen fazont érdemes egy menyasszonynak kiválasztani.

Minden konfekció szerinti ruhának el lehet készíteni a nagy méretű változatát, ugyanakkor az alak milyensége határozza meg végül, hogy az valóban jól áll-e majd, vagy sem.

Mint ahogyan az átlagos méretű menyasszonyoknak sem áll minden jól, úgy a nagyobb méreteket viselőknek is figyelmet kell fordítaniuk a lehető legelőnyösebb fazon kiválasztására.

Három gyakori molett alak típust hoztunk most el nektek, melyek esetében már előre gondolkodhatunk a próba előtt, melyik fazonok lehetnek előnyösek, melyek emelik ki leginkább az előnyös testrészeket.

Figyelem! Minden menyasszony, még mielőtt esküvői ruhát választ, próbáljon fel több különböző fazont, hogy láthassa, valójában mi áll neki a legjobban!

Az útmutató csak tájékoztató jellegű, de hogy Te milyen ruhában éreznéd magad tökéletesen az esküvődön, csak és kizárólag Te magad döntheted el!

Szóval nézzük a leggyakoribb molett alak típusokat és hogy milyen esküvői ruhák jöhetnek számukra szóba!

Alma típus: Az alma típusú nők felsőteste a domináns, lábaik legtöbbször arányaikban vékonyak. Nagy mellek, pocak és keskeny csípő, ami jellemzi ezt az alak típust, így semmi esetre sem szabad a derékra helyezni a fókuszt az esküvői ruha választásakor.

Az alma típusú molett menyasszonyok a legjobban a mélyen dekoltált ruhatípusokkal járnak, hiszen ez a kivágás típus nyújtja a felső testet és lefelé irányítja a figyelmet.

A formás lábakon tipegők – ha az esküvő stílusa megengedi – nyugodtan választhatnak rövidebb fazont is, hogy megmutathassák legnagyobb erősségüket.

Körte típus: Felülről lefelé keskeny vállak, kisebb mellek, vékony derék és széles csípő a jellemzőek. Ebben az esetben érdemes olyan ruhát választani, melynek a szoknya része szépen elrejti a széles csípőt, de a ruha kihangsúlyozza a karcsú derekat.

Az A vonalú menyasszonyi ruha például tökéletes választás lehet egy körte típusú molett menyasszonynak.

Homokóra típus: A megnevezés szépen bemutatja az alakot, mely nagyobb melleket, vékony derekat és széles csípőt jelez.

Ezen a molett alkaton jól mutat minden derékhangsúlyos ruha, az A vonal és a hercegnő fazon is, de a homokóra alakú lányok akár a sellő fazon kiválasztásának gondolatával is eljátszhatnak.

És hogy hol találhatod meg álom esküvői ruhádat akkor, ha a testalkatod molettebb?

Látogass el az Angel Moletti Esküvői Ruha szalonba, mely kifejezetten azért jött létre, hogy ki tudja elégíteni a teltkarcsú menyasszonyok akár legmesszemenőbb igényeit is.

Akár kész, akár egyedileg elképzelt és legyártatott ruhát is vásárolhatsz itt, a legmagasabb szintű támogatás és segítségnyújtás mellett!

Kérj időpontot mihamarabb, hogy a tiéd lehessen az a ruha, amit már gyerek korod óta elképzeltél magadon ezen a csodás eseményen.

Az Angel Moletti Esküvői Ruhaszalon dolgozói biztosítják számodra a legszebb ruhákat, és azt is, hogy a ruhapróba élménye egy örök szép napként vésődhessen be emlékezetedbe!

Ne köss kompromisszumokat, hiszen nem szükséges!

Legyen tiéd a tökéletes ruha, elérhető áron, könnyedén és nagyszerű minőségben!

2 Comments on “Milyen fazonú esküvői ruhát válassz, ha molett nőként mész férjhez?”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük