A természetesség a legújabb őrület. Te is ezt keresed?

Divatos női ruhák

A természetesség számos formában, színben és alakban részt tud venni a megjelenésünkben.

A divat folyamatosan változó dinamikájában és körforgásában is helyet kap most ez a szemlélet.

Mint ahogyan nagyon stílusosnak számítanak most a természetes hajszínek, a natúr sminkek és a természetes megjelenés, úgy alakul hozzá a divat is, teret ad az egységes, önazonos küllem kialakulásához.

A külföldön olyan elterjedt és divatos egyen kinézet kis hazánkban nem hódított akkora teret, mint az egyébként várható volt.

Mi magyar nők sokkal öntudatosabbak vagyunk annál, mint sem, hogy teljesen egyformán nézzünk ki, őrizzük és védjük egyedi ismertetőjegyeinket.

Egyre inkább előtérbe kerülnek az egyedi vonások, a különleges szépségek, és a letisztult finomság is helyet kap az öltözködésben.

De hogyan kell ezt pontosan elképzelni?

Hogyan vállal szerepet a divat a természetességben? Mi lesz az idei nyár divatja a természetesség jegyében?

Több fronton is tapasztalhatjuk a jelenséget, amit külön-külön is érdemes szemrevételezni.

Nézzük meg például a színeket, a leglátványosabb módját egy filozófia kifejezésének.

Bár itt a nyár és ilyenkor mindig előkerülnek a világító, rikító, neon színek, idén a föld színek ugyan olyan hangsúlyosak lesznek, mint az év más szakaszában.

Aki igazán stílusos akar maradni, biztosan be kell, hogy szerezzen néhány barnás, szürkés árnyalatot, de a monokróm is menő lesz, nyugodtan öltözhetünk feketébe és fehérbe.

A minták kiválasztásánál a természetesség a természet jelképeinek megjelenésével kerül előtérbe. A növényminták, a virágok, a víz kékje, a napsárga mind-mind jellemzőek lesznek az idei nyári divatban.

De az anyagválasztás tekintetében is a natúr vonal lesz a jellemző. A korábbi plasztik darabok helyét egyre inkább átveszik a természetes szövetek.

És akkor nézzük meg a fazonokat: mi lesz az idei nyár nagy slágere?

Nos, a férfiak legnagyobb bánatára idén a nők nem fognak jellemzően testhez álló darabokat viselni.

A laza stílusosság lesz a jellemző, visszatér a trapéznadrág, a bővebb felső szabások, és a boyfriend típusú blézerek. Kis kárpótlást jelent az ügyben, hogy crop topok még mindig menőnek számítanak, a kivillanó hasak idén nyáron is gyönyörködtetik majd a szemeket.

Ha még nem szerezted be idény nyárra a legdivatosabb szetteket, akkor éppen itt az ideje! A meleg egyik pillanatról a másikra meg fog érkezni, és idén nem hanyagolhatod el te sem nyári megjelenésedet!

Ha egy valóban stílusos helyet keresel, ahol a nyári outfitekhez minden szükséges ruhát, kiegészítőt és cipőt megtalálsz, akkor ne keress tovább, neked a Scarlet Fashion kínálatát kell megnézned.

A legfrissebb divat keveredik itt a jó minőséggel és az egyediséggel, olyan szetteket állíthatsz össze, melyeket máshol biztosan nem találhatsz meg.

Szanyi Brigitta a vállalkozás tulajdonosa minden évben rendkívül nagy figyelmet fordít arra, hogy a nemzetközi divat trendeknek maximálisan megfelelő ruhákat hozza el vevőinek.

Szerencsére ma már azok számára is elérhető a kínálat, akik nem tudnak személyesen ellátogatni a XX. kerületi üzletbe, az online webshopba napról napra feltöltésre kerülnek az itt kapható termékek.

Adj magadnak egy csodás élményt, és ne csak Te magad töltődj fel a csodás napsütésben, de szekrényed raktárait is töltsd fel!

Idén igazán önmagad lehetsz, és ebben a Scarlet Fashion csapata biztosan nagyszerű segítségedre lesz!

One Comment on “A természetesség a legújabb őrület. Te is ezt keresed?”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük